αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ δωρεάν εφαρμογή για να χρωματίζεις εικόνες (και να περνάς τον χρόνο σου στο lockdown)

Η δωρεάν εφαρμογή για να χρωματίζεις εικόνες (και να περνάς τον χρόνο σου στο lockdown)

Το Happy Color είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ζωγραφικής για smartphone και tablet. Όπως σημειώνει το Dwrean.net, στην ίδια την εταιρία πίσω από αυτό, την X Flow, που έχει έδρα στη Κύπρο και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Το Happy Color έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα και λήψεις που πλησιάζουν τα 200 εκατομμύρια.

Στο Happy Color θα βρείτε πάνω από 6000 εικόνες οι οποίες είναι έτοιμες να χρωματιστούν από εσάς. Κάποιες από αυτές είναι σχεδιασμένες στο χέρι από καλλιτέχνες, άλλες είναι σχέδια από διάσημους χαρακτήρες και καρτούν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα σχέδια που προέρχονται από υλικό της Marvel και της Disney.
Οι εικόνες μέσα στην εφαρμογή χωρίζονται σε κατηγορίες όπως Ζώα, Τοποθεσίες, Χόμπι, Λουλούδια, Άνθρωποι, Μωσαϊκά, Τέχνη, Φαντασία και πολλά ακόμη. Ο καθένας μπορεί να βρει την εικόνα που τον εμπνέει και έπειτα να χαλαρώσει χρωματίζοντάς την.

Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Happy Color για Android ή iOS συσκευές μέσα από την σελίδα του στο Google Play Store και στο App Store, αντίστοιχα.

Download (Android)
Download (iOS)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + four =