αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ δοκιμασία… που πρέπει να ξεπεράσεις, αν θες να γίνεις πετυχημένος tech επιχειρηματίας

Η δοκιμασία… που πρέπει να ξεπεράσεις, αν θες να γίνεις πετυχημένος tech επιχειρηματίας

Το επιχειρηματικό μονοπάτι δεν είναι εύκολο. Αλλά τελικά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας;

Την δική του εκδοχή έδωσε ο Charlie Muirhead, μιλώντας στο CNBC. O ίδιος είναι συνιδρυτής του AI festival CogX- πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή events τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο.

Αν θες να είσαι επιχειρηματίας, πρέπει να συνηθίσεις να «τρέχεις μέσα από τοίχους κάθε μέρα», είπε.

Ακόμη και μπροστά σε μεγάλα εμπόδια, ο Muirhead λέει ότι ήταν σημαντικό «να μπορείς να σηκωθείς, να ξεσκονίσεις τον εαυτό σου και να συνεχίσεις».

Charlie Muirhead - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι επίσης βασικό να θυμόμαστε ότι οι αποτυχίες είναι «απλώς ένα σκαλοπάτι στην πορεία προς την επιτυχία». Αυτά τα εμπόδια μπορεί να κυμαίνονται από μια κακή συνάντηση, μέχρι κάποιον που εγκαταλείπει την εταιρεία σας, εξηγεί ο Muirhead. «Μερικές φορές έχει να κάνει με σένα, μερικές φορές δεν έχει καμία σχέση με σένα». συμπληρώνει.

Όπως εξηγεί, τέτοιες αναποδιές συμβαίνουν σχεδόν κάθε ημέρα σε έναν επιχειρηματία και πρέπει να είσαι ανθεκτικός.

«Αν το κάνετε αυτό – είτε θέλετε να το πείτε σκληρότητα είτε αποφασιστικότητα – νομίζω ότι έχετε τεράστιες πιθανότητες επιτυχίας» τονίζει.

Η Muirhead και η επιχειρηματίας τεχνολογίας Tabitha Goldstaub ξεκίνησαν το φεστιβάλ CogX το 2017 αφού ίδρυσαν την εταιρεία πίσω από αυτό, την CognitionX. Πριν από την CogX, ο Muirhead ίδρυσε την εταιρεία λογισμικού Orchestream, το στούντιο περιεχομένου t5m και το δίκτυο δικαιωμάτων βίντεο Rightster, που είναι σήμερα γνωστό ως Brave Bison.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =