αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ δημιουργία επιχείρησης με κατσίκες, το Instagram και η αναφορά του Forbes: Η σπουδαία ιστορία της Leanne Lauricella

Η δημιουργία επιχείρησης με κατσίκες, το Instagram και η αναφορά του Forbes: Η σπουδαία ιστορία της Leanne Lauricella

Σίγουρα, διαβάζοντας και μόνο τον τίτλο του παρόντος θέματος, κάποιοι θα μπερδεύτηκαν. Και είναι λογικό. Γιατί μια γυναίκα στην εποχή μας να ασχοληθεί με κατσίκες. Και τι σχέση έχουν το Instagram και το Forbes; Όντως, αυτά τα στοιχεία μοιάζουν φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους. Βάλτε και κάτι ακόμα στη συζήτηση (για να γίνει πιο τρελό το σενάριο): Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, Leanne Lauricella , άφησε μια σταθερή δουλειά γραφείου, για να τα κάνει όλα αυτά.

Εντάξει, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η Leanne Lauricella εργαζόταν για χρόνια σε μια κλασσική εταιρία, κάνοντας δουλειά γραφείου. Τα δεδομένα άρχισαν να αλλάζουν, όταν αποφάσισε ότι δεν της άρεσε η ζωή που έκανε. Η δουλειά της δεν την ενέπνεε πλέον. «Αυτή δεν ήταν ζωή. Ένιωθα σαν να σπαταλάω τη ζωή μου δουλεύοντας. Εργαζόμουν μέχρι τα μεσάνυχτα» λέει η ίδια. Και συμπληρώνει: «Δεν ήταν δική μου επιχείρηση. Έκανα χρήματα για κάποιον άλλο».

«Ήξερα ότι ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Χωρίς να ξέρω τι. Γνώριζα μόνο ότι ήθελα να κάνω κάτι με ζώα» σημειώνει η νεαρή επιχειρηματίας.

Κάπου εκεί πήρε τη μεγάλη απόφαση: Παραιτήθηκε από τη δουλειά της, με σκοπό να σκεφτεί τα επόμενα πλάνα της. Χωρίς να έχει συγκεκριμένο σχέδιο. Και ανακοίνωσε τις προθέσεις της στον άντρα της. Μάλιστα, η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού η ίδια δεν είχε βρεθεί ποτέ άνεργη στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να γεμίσει τον χρόνο της, συμμετείχε σε μια φιλοζωική οργάνωση. Εκεί βρήκε δύο μικρές κατσίκες. Τις οποίες ονόμασε Jax και Opie. Αυτό ήταν και η αρχή για την επόμενη επαγγελματική της προσπάθεια. Η οργάνωση ήταν πλήρης από ζώα και έτσι η ίδια αποφάσισε να πάρει τις κατσίκες και να δημιουργήσει μια μίνι φάρμα.

Το αποτέλεσμα; Σήμερα έχει 40 κατσίκες. Και η ίδια είναι ιδρύτρια της εταιρίας, Animal Ortho Care. Τι κάνει η εν λόγω εταιρία: Δημιουργεί προσθετικά μέλη και αμαξίδια για κατσίκες με κινητικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλά από τα μικρά ζώα που έχει η Leanne Lauricella αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Και τα δημιουργήματα της, είναι σωτήρια για αυτά.

Η ιδέες της Lauricella, δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram, με το όνομα Goats of Anarchy, όπου ανεβάζει φωτογραφίες από τα συμπαθή τετράποδα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αφού σήμερα ο εν λόγω λογαριασμό έχει 403.000 followers! Με το φωτογραφικό υλικό που ανεβαίνει εκεί, να είναι επίσης εξαιρετικό.

Η τρομερή ιστορία κέντρισε ακόμα και το ενδιαφέρον του Forbes, το οποίο έκανε εκτενές αφιέρωμα. Και δικαίως. Αφού η Lauricella πήρε το ρίσκο, άφησε τη «σίγουρη» δουλειά της, που δεν της άρεσε. Και βρήκε διέξοδο εκεί που κάποιος άλλος δεν θα την έβρισκε. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, ο λογαριασμός στο Instagram, που δείχνει πολλές κατσίκες να προχωρούν με προσθετικά μέλη, δίνει θάρρος σε πολλούς ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Τους δείχνει, ότι όλα είναι δυνατά. It’s Possible.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 1 =