αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ΔΕΗ… αλλάζει logo

Η ΔΕΗ… αλλάζει logo

Με σύνθημα “ένας νέος κύκλος ξεκινά στη ΔΕΗ” θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα το απόγευμα τα αποκαλυπτήρια του νέου λογότυπου της επιχείρησης. Πρόκειται για το νέο σήμα που θα αντικαταστήσει τον παραδοσιακό γνωστό κύκλο που περικλείει το όνομα ΔΕΗ, που επί δεκαετίες αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν για τη μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας.

Το νέο λογότυπο ωστόσο σηματοδοτεί την πλήρη ανανέωση και τον μετασχηματισμό της επιχείρησης και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα παραπέμπει ευθέως στη στροφή της ΔΕΗ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την απομάκρυνσή της από τον λιγνίτη στον οποίο στηρίχθηκε επί δεκαετίες ο εξηλεκτρισμός και η ενεργειακή τροφοδοσία της χώρας. Παράλληλα όμως το νέο λογότυπο θα συμβολίζει το μετασχηματισμό της επιχείρησης σε μια πολυσύνθετη εταιρεία που εκτός από ενέργεια θα παρέχει νέες ενεργειακές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες σχετίζονται με την επισκευή και συντήρηση ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων και βέβαια υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας. Πρόκειται για υπηρεσίες που παρέχονται κατά κόρον από μεγάλες ενεργειακές εταιρείες στις πιο ώριμες ενεργειακές αγορές της Δυτικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό η αλλαγή του λογότυπου της ΔΕΗ και ο εκσυχγρονισμός της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί ένα ακόμη βήμα που εντάσσεται στη λογική του μετασχηματισμού της επιχείρησης. Ταυτόχρονα με τις αλλαγές στην εταιρική εικόνα, αναμένεται να λανσαριστεί και η νέα εμπορική πολιτική της εταιρείας εγκαινιάζοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και την αξιοποίηση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών για καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες και για την βελτίωση της εξυπηρέτησής τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα η ΔΕΗ για πρώτη φορά πραγματοποίησε έρευνες ικανοποίησης πελατών, στα αποτελέσματα των οποίων βασίστηκε η διαμόρφωση της νέας εμπορικής πολιτικής κατά το πρότυπο που εφαρμόζεται σε μεγάλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι ενόψει των αποκαλυπτηρίων της Δευτέρας, στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης στην οδό Χαλοκονδύλη έχει αφαιρεθεί από την πρόσοψη το παλιό γνωστό λογότυπο, προκειμένου να τοποθετηθεί το καινούριο. Και βέβαια όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η ΔΕΗ μόλις ολοκληρωθούν οι αναγκαίες κατασκευαστικές εργασίες θα μεταφέρει την έδρα της στη λεωφόρο Μεσογείων 211 εκεί που σήμερα βρίσκεται το στρατόπεδο Πλέσσα το οποίο η επιχείρηση έχει μισθώσει από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εκεί αναμένεται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο ενεργειακά αποδοτικό κτίριο – flagship, που η διοίκηση της ΔΕΗ φιλοδοξεί να αποτελέσει τοπόσημο για την ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − three =