αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που μανατζάρει σεφ οι οποίοι θέλουν να ανοίξουν εστιατόρια. Αλλά λέει ότι δεν είναι σύμβουλος

Η γυναίκα που μανατζάρει σεφ οι οποίοι θέλουν να ανοίξουν εστιατόρια. Αλλά λέει ότι δεν είναι σύμβουλος

Οι γονείς της Tiffany Yam είχαν δικό τους εστιατόριο. Η ίδια δεν ήθελε να κάνει την δουλειά των γονιών της. Τελικά, όντως δεν απέκτησε δικό της εστιατόριο. Αλλά μανατζάρει με επιτυχία πολλά άλλα εστιατόρια. Βοηθώντας σεφ ή όσους θέλουν να ανοίξουν μαγαζιά εστίασης και ποτών. Η νεαρή businesswoman είναι partner της επενδυτικής εταιρίας, Salt Partners, η οποία δουλεύει με εστιατόρια.

Αρχικά, η Tiffany Yam εργαζόταν χωρίς να παίρνει χρήματα, στο μαγαζί ενός σεφ. Με στόχο να μάθει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για την δουλειά. Το έκανε για 4 χρόνια, όπως λέει στο φακό του Forbes.

Λειτουργεί ως business partner για όλους όσους θέλουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο. Κάνει όλο το μανατζάρισμα. Τους βοηθά να επιλέξουν την εκάστοτε τοποθεσία καταστήματος, να αντλήσουν χρηματοδότηση, ενώ συμμετέχει σε όλο τον σχεδιασμό του μαγαζιού. Από το επιχειρηματικό πλάνο, μέχρι την δουλειά που θα γίνει στο αρχιτεκτονικό κομμάτι.

«Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς, είναι ότι δεν είμαστε σύμβουλοι», τονίζει η Tiffany Yam.

Εξηγώντας ότι δεν βοηθούν απλά στο να ανοίξει ένα κατάστημα και μετά να «εξαφανιστούν». Έχουν μακροχρόνιες συνεργασίες με τα μαγαζιά τα οποία συνεργάζονται. Παρακολουθούν όλη την εξέλιξη του εκάστοτε project. Λέει ότι τις αρέσει αυτό που κάνει. Και θέλει να συνεχίσει να βοηθά ταλαντούχους ανθρώπους να ξεκινήσουν το δικό τους εστιατόριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + four =