αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που κάποτε μετανάστευσε με μόλις 300 ευρώ στην τσέπη, τώρα έφτιαξε το πρώτο ελληνικό κλαμπ γυναικείας επιχειρηματικότητας

Η γυναίκα που κάποτε μετανάστευσε με μόλις 300 ευρώ στην τσέπη, τώρα έφτιαξε το πρώτο ελληνικό κλαμπ γυναικείας επιχειρηματικότητας

Πριν 7 χρόνια, όταν άφησε πίσω της την Ελλάδα και την οικογένειά της, η Άννα Γουίλσον σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πού θα μπορούσε να φθάσει σήμερα. Διαζευγμένη μητέρα, με ένα παιδί 5 ετών και με 300€ στην τσέπη, φθάνει στην Αγγλία προκειμένου να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στην ίδια & τον γιο της. Η τύχη στάθηκε με το μέρος της, βρήκε αμέσως μια part time εργασία σε ένα café.

Έτσι το πρωί δούλευε, το μεσημέρι έπαιρνε τον Αναστάση, τον γιό της,  από το σχολείο και το βράδυ παρακολουθούσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για wedding planners.

Το 2015 η Άννα Γουίλσον ίδρυσε την πρώτη της επιχείρηση διοργάνωσης γάμων για ξένα ζευγάρια από όλο τον κόσμο, που επιθυμούσαν να κάνουν τον γάμο τους στην Ελλάδα. Βάσει αυτής της εμπειρίας και του πάθους της ν’ αναπτύξει όχι μόνο την δική της κερδοφόρα επιχείρηση, αλλά να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να πετύχουν, συνέχισε να εκπαιδεύεται και να εξελίσσεται. Έτσι μπήκε το coaching στη ζωή της, όπου και άλλαξε τα πάντα σε αυτή!

Οι γνώσεις της σε θέματα που αφορούσαν την επιχειρηματικότητα εκτοξεύθηκαν! Ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο – σχέδιο στρατηγικής & δράσης κι έχοντας πάντα στο πλευρό της την δική της coach, κατάφερε να κερδίσει σε ένα μήνα αυτά που θα κέρδιζε από την parttime απασχόλησή της, μέσα σε ένα χρόνο.

Γνωρίζοντας πώς κάθε γυναίκα κάνει όνειρα και βάζει στόχους για την επιχείρησή της, όμως συνήθως δεν έχει κάποιον να τα μοιραστεί και να την στηρίξει, η Άννα Γουίλσον δημιούργησε το πρώτο ελληνικό κλαμπ γυναικείας επιχειρηματικότητας το «Κατάκτησε το club». Ένα ασφαλές περιβάλλον για γυναίκες επιχειρηματίες, όπου μπορούν να εκπαιδευτούν, να μιλήσουν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, να μοιραστούν τις σκέψεις & τους προβληματισμούς τους και να βρουν την ανάλογη υποστήριξη και ενθάρρυνση που χρειάζονται.

Σύμφωνα με την Άννα αξίζει να γίνει μια γυναίκα μέλος στο club γιατί:

Κερδίζει πολύτιμο χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να ψάχνει στο διαδίκτυο για πληροφορίες. Έτσι προστατεύεται από λάθη που μπορεί να της κοστίσουν σε χρόνο αλλά και σε χρήμα.

Ανήκει σε μια κοινότητα υποστήριξης και ενθάρρυνσης, η οποία την βοηθά ν’ αναπτυχθεί και να εξελιχθεί μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες ως μέλος μιας ομάδας. Έτσι νιώθει πως δεν είναι πλέον μόνη!

Την βοηθά να διατηρήσει την υπευθυνότητα και τη συνέπειά της σε όποιον στόχο βάλει! Είναι πάντα επικεντρωμένη σε αυτόν, γεγονός που την βοηθά να τον πετύχει!

Έχει άμεση πρόσβαση σε Live και Q & A συζητήσεις που πραγματοποιούνται. Ειδικές προσφορές & προνόμια στα προγράμματα της Άννας και ως μέλος του κλαμπ μαθαίνει τα νέα πάντα πρώτη!

Αυτό το όραμα για την ανάπτυξη της on line επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα θέλει να μεταδώσει η Άννα σε όσους περισσότερους μπορεί, ώστε ν’ αλλάξει ο τρόπος που επιχειρούμε στην Ελλάδα.

Θυμηθείτε, όπως λέει η ίδια: «Το πώς βγάζετε τα χρήματά σας είναι πολύ πιο σημαντικό από το πόσα χρήματα βγάζετε».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 4 =