αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ γλώσσα του σώματος κάνει την διαφορά: Εδώ είναι μερικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις σε μια job interview (BINTEO)

Η γλώσσα του σώματος κάνει την διαφορά: Εδώ είναι μερικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις σε μια job interview (BINTEO)

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Έστειλες το βιογραφικό σου για την θέση που τόσο ήθελες και η εταιρία σε κάλεσε για συνέντευξη. Έχεις μάλιστα προετοιμάσει όλα όσα θέλεις να πεις. Όμως υπάρχει κάτι ακόμα που μπορεί να κάνει την διαφορά: Η γλώσσα του σώματος. Μπορεί να είναι τέλεια αυτά που θα πεις, όμως αν οι κινήσεις σου είναι λάθος, θα δημιουργήσεις μια κακή πρώτη εντύπωση. Και ίσως… να μην υπάρξει δεύτερη.

Στο βίντεο που δημιούργησε το αμερικανικό Money.com, μπορείς να δεις μερικά απλά tips. Για παράδειγμα, μην πας στην συνέντευξη φορτωμένος με πολλές τσάντες και πράγματα στα χέρια σου. Φρόντισε να έχεις μόνο μια τσάντα ή φάκελο. Το ένα σου χέρι να είναι ελεύθερο για χειραψία. Η οποία φρόντισε να μην είναι ούτε πολύ δυνατή, ούτε πολύ χαλαρή.

Επίσης, πρόσεξε την στάση του σώματος σου όταν κάθεσαι. Το ιδανικό είναι να κάθεσαι στη μέση της καρέκλας και να έχεις τα χέρια σου ανοιχτά πάνω στο γραφείο. Α, και μην χαζεύεις έξω από το παράθυρο ή προς τους τοίχους. Δες όλα τα tips παρακάτω.

Body Language Tips For Interviews

A body language expert shares tips for your next interview ?

Posted by MONEY on Dienstag, 27. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =