αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Γερμανική via fintech έρχεται στην Ελλάδα. Και θα μπορείς να κάνεις αναλήψεις μετρητών από σούπερ μάρκετ

Η Γερμανική via fintech έρχεται στην Ελλάδα. Και θα μπορείς να κάνεις αναλήψεις μετρητών από σούπερ μάρκετ

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την είσοδο της γερμανικής via fintech στην ελληνική αγορά.

Η γερμανική εταιρεία, που πρόσφατα άντλησε σημαντικά κεφάλαια με την είσοδο στρατηγικού επενδυτή, δραστηριοποιείται σε έναν ενδιαφέρον τομέα: Στα συστήματα που υποστηρίζουν τραπεζικές συναλλαγές, χωρίς να έχει κάποιος τη χρεωστική του κάρτα.

Έτσι, οπως αναφέρει το Euro2day.gr, κάποιος μπορεί να πραγματοποιήσει μια κατάθεση ή μια ανάληψη από τον λογαριασμό του στην τράπεζα, χωρίς να πάει σε υποκατάστημα ή σε ΑΤΜ, αλλά από το ταμείο ενός συνεργαζόμενου σουπερμάρκετ ή μιας άλλης αλυσίδας λιανικής.

Στην ουσία, οι τράπεζες μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα ανάληψης κατά τη διάρκεια των αγορών, χωρίς να χρησιμοποιούν χρεωστικές ή άλλες κάρτες.

Το δίκτυο της via fintech, στις αγορές που δραστηριοποιείται, αριθμεί σήμερα 16.000 σημεία από τα οποία κάποιος μπορεί να σηκώσει χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό ή να καταθέσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + two =