αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Γερμανία ρευστοποιεί Bitcoin

Η Γερμανία ρευστοποιεί Bitcoin

Bitcoin αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ μετέφερε πρόσφατα η γερμανική κυβέρνηση σε κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, τροφοδοτώντας συζητήσεις και εικασίες στην αγορά.

Σύμφωνα με στοιχεία από την εταιρεία ανάλυσης blockchain Arkham, τα οποία παραθέτει το oilprice.com, η αρμόδια γερμανική αρχή (BKA) μετέφερε προσφάτων 250 BTC σε ανταλλακτήρια όπως το Kraken και το Coinbase, η αξία των οποίων διαμορφώνεται σε περίπου 15,4 εκατομμύρια δολάρια. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες κινήσεις την περασμένη εβδομάδα, με τις ρευστοποιήσεις σε Bitcoin να ξεπερνούν τα 150 εκατ. δολ.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο οι γερμανικές αρχές προχώρησαν σε μαζική κατάσχεση σχεδόν 50.000 BTC από τον παράνομο ιστότοπο πειρατείας ταινιών Movie2k. Αυτή η κατάσχεση σηματοδότησε τη μεγαλύτερη στην ιστορία της Γερμανίας. Την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση έστειλε μεθοδικά σημαντικά τμήματα αυτού του αποθέματος σε διάφορα ανταλλακτήρια. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση μετέφερε 400 BTC στην Coinbase και στο Kraken. Έστειλαν επίσης 500 BTC σε μια άγνωστη διεύθυνση με την ένδειξη “139Po”. Επιπλέον, η κυβέρνηση έλαβε 310 BTC πίσω από το Kraken. Πήραν επίσης 90 BTC σε συνδυασμό από πορτοφόλια που συνδέονται με το Robinhood, το Bitstamp και το Coinbase.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + five =