αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ γαλλική Wiko που κατασκευάζει οικονομικά smartphones «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα

Η γαλλική Wiko που κατασκευάζει οικονομικά smartphones «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα

Η Teleunicom ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη γαλλική εταιρεία Wiko Mobile, καθώς αναλαμβάνει αποκλειστικά και επίσημα τη διανομή του εξαιρετικά δημοφιλούς brand του εξωτερικού στην ελληνική αγορά και στο δίκτυο συνεργατών της, δηλαδή σε όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα. Τα πολυαναμενόμενα νεανικά και προσιτά κινητά της Wiko θα κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο.

Στόχος της Wiko Mobile μέσω της συνεργασίας αυτής είναι να αποκτήσει ουσιαστική παρουσία στην ελληνική αγορά και να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς κινητής, όπως σημειώνει το Digitallife.gr. Η Wiko Mobile θα ξεκινήσει την παρουσία της στην Ελλάδα, λανσάροντας μέσω της Teleunicom, 4 smartphones που θα ξεκινούν από τα 69 ευρώ και σε μεγάλη ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων. Στη συνέχεια η προϊοντική γκάμα αναμένεται να επεκταθεί με επιπλέον συσκευές.

Οι συσκευές θα διατίθενται μέσω του δικτύου συνεργατών της Teleunicom, των μεγάλων παρόχων τηλεφωνίας καθώς και όλων των μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Με τη συνεργασία αυτή η Teleunicom ισχυροποιεί περαιτέρω τη θέση της στην Ελληνική αγορά και στο δίκτυο συνεργατών της, καθώς εισέρχεται σε μια πολύ δυνατή προϊοντική κατηγορία με συσκευές που πληρούν υψηλές προδιαγραφές τεχνολογίας, σχεδιασμού, ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + twenty =