αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ «βασίλισσα» των power banks: Είναι η ανερχόμενη Xiaomi

Η «βασίλισσα» των power banks: Είναι η ανερχόμενη Xiaomi

Πολλές είναι οι εταιρείες που κατασκευάζουν αξεσουάρ για smartphones. Και μάλιστα διαφόρων ειδών: Από θήκες, αξεσουάρ για ασύρματη φόρτιση και φορτιστές αυτοκινήτων έως φυσικά κάτι πολύ απαραίτητο τη σημερινή εποχή: power banks.

Γι’ αυτούς που χρησιμοποιούν τη συσκευή τους αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας, το να φύγουν από το σπίτι χωρίς power bank μπορεί και να ισοδυναμεί με καταστροφή, ειδικά αν έχουν πολλά εξωτερικά ραντεβού και περνούν λίγες ώρες δίπλα σε.. πρίζες. Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η εταιρεία που πουλάει τα περισσότερα power banks στον κόσμο;

Έχουμε την απάντηση και αυτή είναι η… Xiaomi. Ναι, η κινεζική άκρως ανερχόμενη εταιρεία έχει καταφέρει να πουλήσει 55 εκατ. power banks έως σήμερα, διαθέτοντας 6 διαφορετικά μοντέλα με χωρητικότητες από 5.000 έως 20.000mAh. Χθες, Παρασκευή, μάλιστα ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο το MiPowerBank Pro με χωρητικότητα 10.000mAh, USB Type-C port kαι soft cover, σε τιμή 35 δολαρίων.

Όπως σημειώνει το digitallife.gr, η Xiaomi επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες κατηγορίες προίόντων, συνδυάζοντας ποιότητα που ικανοποιεί (και με το παραπάνω) σε προσιτές τιμές και η επιτυχία της, εν προκειμένω στα… power banks, δε θα μπορούσε να μας ξαφνιάζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 4 =