αρχικηVIRALΗ Βίλα στην Κηφισιά που βγαίνει στο «σφυρί» προς 5 εκατ. ευρώ- Τι περιλαμβάνει

Η Βίλα στην Κηφισιά που βγαίνει στο «σφυρί» προς 5 εκατ. ευρώ- Τι περιλαμβάνει

Πολυτελής κατοικία 400 τ.μ. στην Κηφισιά βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 9 Μαΐου με τιμή εκκίνησης τα 5 εκατ. ευρώ.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων και περιλαμβάνει διώροφη κατοικία με ισόγειο 260 τ.μ. και πρώτο όροφο 140 τ.μ., καθώς και πισίνα. Σύμφωνα με την κατασχετήρια έκθεση, περιβάλλεται από διπλό μαντρότοιχο που προστατεύει την κατοικία, καθώς και τις θέσεις στάθμευσης που την πλαισιώνουν.

Το πολυτελές ακίνητο ανήκει στον Γαβριήλ Καλύμνιο, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας Riviera, και βγαίνει σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα Πειραιώς έναντι χρεών 700.000 ευρώ.

Τους δύο μήνες που λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς η πλατφόρμα των πλειστηριασμών, έχουν βγει στο σφυρί αρκετές πολυτελείς κατοικίες, πολλές εκ των οποίων ανήκαν σε επωνύμους. Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως η βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χάλι, το ενδιαφέρον ήταν πολύ αυξημένο πολλαπλασιάζοντας την τιμή αγοράς.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι επαύλεις βρίσκονται στα… αζήτητα, καθώς η αγορά κρίνει ότι η τιμή εκκίνησης είναι πολύ υψηλή και αναμένει να επιστρέψουν τα ακίνητα στην πλατφόρμα σε νέα, χαμηλότερη τιμή.

Πηγή: Insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 9 =