αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «απόβαση» του Γρηγόρη στη Γερμανία: Τρία καταστήματα και μεγάλα σχέδια για το μέλλον

Η «απόβαση» του Γρηγόρη στη Γερμανία: Τρία καταστήματα και μεγάλα σχέδια για το μέλλον

Με τρία νέα καταστήματα στο Βερολίνο, ο Γρηγόρης ενισχύει την παρουσία του και ενδυναμώνει την επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Η αρχή της παρουσίας του στην χώρα αυτή σηματοδοτείται από το 2015, με το πρώτο κατάστημα να λειτουργεί στη διάσημη κεντρική πλατεία του Βερολίνου, την Alexanderplatz και να αποτελεί ορόσημο της εξαιρετικής πορείας της εταιρείας. Το δεύτερο κατάστημα, άνοιξε το Φεβρουάριο του 2017, στο Erlangen, που βρίσκεται δίπλα στη Νυρεμβέργη.

Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί το κατάστημα της οδού Karl-Marx, εντός του μεγάλου εμπορικού κέντρου Neukölln Arcaden. Από το τέλος Αυγούστου ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα της οδού Friedrichstrasse, ενός από τους πιο τουριστικούς δρόμους του Βερολίνου που καταλήγει στο διάσημο σημείο Checkpoint Charlie, ενώ από το τέλος Ιουλίου έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το κατάστημα στην οδό Schlossstrasse – κεντρικός εμπορικός δρόμος -στην συνοικία Steglitz.

Όπως διαβάζουμε στο Insider.gr, oι Γερμανοί έχουν αγκαλιάσει τον Γρηγόρη και δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη στις πίτες με ελληνικές πρώτες ύλες, όπως η φέτα, στη χωριάτικη ελληνική σαλάτα στα επιδόρπια γιαουρτιού και στους φρεσκοστυμμένους χυμούς ενώ ιδιαίτερη ανταπόκριση βρίσκουν και οι επιλογές κρύου καφέ -ιδιαίτερα του αγαπημένου και στους Έλληνες Espresso Freddo & Frappe. Μεγάλη απήχηση έχουν επίσης και οι vegan προτάσεις, αποτυπώνοντας και τη γενικότερη ευρωπαϊκή τάση στις συγκεκριμένες επιλογές διατροφής.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βλάσσης Γεωργάτος σημειώνει σχετικά με την πορεία του Γρηγόρη στην Γερμανία: «Χαιρόμαστε που καθημερινά λέμε μια ελληνική ζεστή «καλημέρα» στη Γερμανία μέσα από τα πέντε καταστήματά μας! Υποδεχόμαστε καθημερινά χιλιάδες κατοίκους της Γερμανίας αλλά και Έλληνες που ζουν εκεί, προσφέροντάς τους μοναδικά προϊόντα για την τοπική αγορά, όπως οι πίτες, οι κρύοι καφέδες και οι ελληνικές πρώτες ύλες, πάντα με το πιο ζεστό χαμόγελο. Στρατηγικός στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση στη Γερμανία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και γενικότερα στη Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, καθώς εισπράττουμε θετική ανταπόκριση από τους εκεί καταναλωτές. Το 2017 κλείνει για τον Γρηγόρη με προσθήκη 25 νέων καταστημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική πορεία του δικτύου μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =