αρχικηVIRALΗ απρόσμενη δυσκολία που είχε η εμβληματική σκηνή με τον χορό του Joker στα σκαλιά

Η απρόσμενη δυσκολία που είχε η εμβληματική σκηνή με τον χορό του Joker στα σκαλιά

Αν έχεις δει την νέα ταινία του Joker, τότε αυτή είναι σίγουρα μια από τις σκηνές που σου έχουν μείνει: Η σκηνή με τον χορό του Joker στα σκαλιά.

Κι όμως αυτή η σκηνή, είχε… την δυσκολία της. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Joaquin Phoenix σε συνέντευξη του. «Εκανα το λάθος να μην κάνω πρόβα στις σκάλες, πριν από το γύρισμα. Ηταν πολύ στενές και πιο κοντές από ό,τι περίμενα», τόνισε ο ίδιος.

«Αυτό που θεωρώ όμως ενδιαφέρον στη σκηνή είναι ότι τη βλέπουμε μέσα από δύο φακούς – αυτόν της πραγματικότητας με 24 καρέ το δευτερόλεπτο, όπου η κίνηση μοιάζει διακεκομμένη και άρρυθμη, ενώ ο υποκειμενικός φακός του Joker τη δείχνει γεμάτη χάρη, αργή και ρευστή», συμπλήρωσε.

«Για τη χορογραφία στις σκάλες δούλεψα με τον εξαιρετικό χορογράφο Μάικλ Αρνολντ. Μου μιλούσε για το λεξιλόγιο του χορού, δίνοντας σημασία όχι τόσο σε συγκεκριμένα βήματα όσο στην ιδέα του χορού. Η προετοιμασία αυτή επηρέασε πολύ τις δύο πλευρές του χαρακτήρα μου – του Αρθουρ και του Τζόκερ», είπε ο ηθοποιός, υπογραμμίζοντας πως στόχος του ήταν ο χορός να είναι αυτοσχέδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 1 =