αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ απάντηση της Sony στα Airpods: Η εταιρία λανσάρει νέα ασύρματα ακουστικά

Η απάντηση της Sony στα Airpods: Η εταιρία λανσάρει νέα ασύρματα ακουστικά

Διαθέσιμα για προ-παραγγελία είναι τρία νέα ασύρματα ακουστικά της Sony, έτοιμα να σας προσφέρουν την τέλεια μουσική συντροφιά στην προπόνησή σας αλλά και στην ενεργητική καθημερινότητά σας.

Είτε βρίσκεστε στο γυμναστήριο είτε προπονήστε σε εξωτερικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τον βαθύ δυνατό ήχο από το EXTRA BASS™ για να ενισχύσετε την απόδοσή σας.

Μπορείτε να ξεχάσετε τους κόμπους και το φαινόμενο των μπερδεμένων καλωδίων μόλις συνδέσετε ασύρματα τα νέα ακουστικά στο κινητό σας και να απολαύστε τη μουσική και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπου και αν πηγαίνετε. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία LDAC και Bluetooth, μεταφέρουν την υψηλότερη πιθανή ηχητική ποιότητα. Έχουν μακρά διάρκεια ζωής μπαταρίας, περίπου εφτά ώρες, κάτι που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να συντομεύετε τη διάρκεια του αγαπημένου σας αθλήματος.

sony-hea4_14bwΌπως αναφέρει το Pc Magazine, η συνταγή της επιτυχίας για αυτά τα αθλητικά ακουστικά είναι η πιστοποίηση IPX5, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αλλά και να τα «πλύνετε» μετά από μια δυνατή προπόνηση. Με εφτά ώρες διάρκεια μπαταρίας και μόλις 27 γραμμάρια βάρος, τα MDR-XB80BS λειτουργούν πανεύκολα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην άσκηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =