αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ απάντηση της Παπαστράτος: «Με την συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε την 7ημερη λειτουργία»

Η απάντηση της Παπαστράτος: «Με την συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε την 7ημερη λειτουργία»

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει από εχτές, σε ότι αφορά την 7ημερη εργασία, την οποία ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή συγκεκριμένο παράδειγμα εταιρίας, αυτό της Παπαστράτος. Η οποία εφαρμόζει ήδη 7ημερη λειτουργία στο εργοστάσιο της στον Ασπρόπυργο- ωστόσο αυτό δεν «μεταφράζεται» σε 7ημερη εργασία για έναν εργαζόμενο.

«Με την συγκατάθεση των εργαζομένων εφαρμόζουμε στην Παπαστράτος την επταήμερη λειτουργία του εργοστασίου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας, Ιάκωβος Καργαρώτος.

Ο κ. Καργαρώτος διευκρίνισε ότι οι εργαζόμενοι εργάζονται 4 ήμερες και ακολουθούν δυο ρεπό, συνολικά 37,4 ώρες την εβδομάδα χωρίς να χάνουν κανένα εργασιακό και μισθολογικό τους δικαίωμα.

«Πριν εφαρμόσουμε την επταήμερη λειτουργιά του εργοστασίου θέλαμε να έχουμε την συγκατάθεση τους» πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Τόνισε δε, ότι το εργοστάσιο της εταιρείας εξάγει το 80% της παραγωγής του και αποκάλυψε ότι η εταιρεία συμπεριέλαβε, ως μέρος της επένδυσης της και την αλλαγή του εργασιακού μοντέλου, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =