αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ… απάντηση που πρέπει να δώσεις, αν ένας πελάτης σου πει: «Ξέρω άλλους που χρεώνουν λιγότερο»

Η… απάντηση που πρέπει να δώσεις, αν ένας πελάτης σου πει: «Ξέρω άλλους που χρεώνουν λιγότερο»

Αν έχεις μια δική σου επιχείρηση, startup ή οποιοδήποτε άλλο business project, είναι πιθανό να έχεις ακούσει μια φράση από κάποιους πελάτες: «Ξέρω άλλους που χρεώνουν λιγότερο». Είναι τότε που προσπαθείς να κάνεις μια πώληση, η άλλη πλευρά δεν έχει πολλά επιχειρήματα να παραθέσει και η συζήτηση καταλήγει στο ότι… το προϊόν/υπηρεσία μπορεί να βρεθεί και αλλού φθηνότερα.

Φυσικά σε μια ελεύθερη αγορά ο καθένας μπορεί να επιλέξει από που θα αγοράσει κάτι ή με ποιον επαγγελματία θα συνεργαστεί. Η παρακάτω εικόνα που έχει γίνει viral στο ίντερνετ βάζει όμως και μια ακόμα παράμετρο στην συζήτηση. Και παραθέτει μια… απάντηση που μπορείς να δώσεις στον πελάτη: «Έχω πελάτες που πληρώνουν περισσότερα». Μην ξεχνάμε, ότι σε μια τέτοια συζήτηση- διαπραγμάτευση, δεν σε επιλέγει μόνο ο πελάτης, αλλά επιλέγεις και εσύ αυτόν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν όλοι με όλους.

Όπως σημειώνεται και στην εικόνα βέβαια, είναι σημαντικό να αναπτύσσεις συνεχώς στα skills σου και αυτό που παρέχεις. Έτσι ώστε να μπορείς να έχεις υψηλότερες τιμές, επειδή ακριβώς παρέχεις και μεγάλο value στην άλλη πλευρά. Και άρα θα φτάσεις στο επίπεδο να κάνεις πωλήσεις και να συνεργάζεσαι με αυτούς που θέλεις.

https://i.pinimg.com/564x/df/87/e3/df87e38a4e3d5f80cc7e6bdd6274d9cf.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − five =