αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ανθρώπινη ερώτηση που ωθεί τον Elon Musk σε μεγάλες και καινοτόμες business επιτυχίες

Η ανθρώπινη ερώτηση που ωθεί τον Elon Musk σε μεγάλες και καινοτόμες business επιτυχίες

Είναι ένας από τους πιο καινοτόμους επιχειρηματίες στον πλανήτη, πολύ πλούσιος και δουλεύει αρκετές ώρες. Παρόλα αυτά, ο Elon Musk δείχνει ακόμα να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό, με τότε που ξεκίναγε την επιχειρηματική του διαδρομή πριν από αρκετά χρόνια. Ένα Tweet σε σχέση με την Tesla, μας βοηθά να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

«Είναι πράγματι αρκετά διασκεδαστικό να κατασκευάζουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το προϊόν είναι χρήσιμο για άλλους ανθρώπους και καλό για το περιβάλλον. Νομίζω ότι είναι θεμελιώδης καλό», τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Και κάπου εκεί, κρύβεται το «μυστικό» που τον οδηγεί στις μεγάλες επιτυχίες, κρατώντας πάντα τον ενθουσιασμό του. Το ανθρώπινο ερώτημα πίσω από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Musk φαίνεται να είναι: «Τι μπορώ να κάνω που θα ήταν πραγματικά χρήσιμο;». Ο ίδιος είχε πει σε μια συνέντευξη του πριν μερικά χρόνια: «Αν κάποιος κάνει κάτι που είναι χρήσιμο για την υπόλοιπη κοινωνία, νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξεις τον κόσμο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 7 =