αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ ΑΝΕΚ Lines στηρίζει τους νέους φοιτητές και προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις

Η ΑΝΕΚ Lines στηρίζει τους νέους φοιτητές και προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις

Η ΑΝΕΚ LINES ανακοίνωσε ότι στηρίζει τους νέους φοιτητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Έτσι, σε μια προσπάθεια επιβράβευσης και περιορισμού των αναγκαίων εξόδων, η ΑΝΕΚ διευκολύνει, για μια ακόμη χρονιά, τους νεοεισαχθέντες φοιτητές έως ότου αποκτήσουν την φοιτητική τους ταυτότητα, προσφέροντας οικονομικότερες τιμές :

Α) Στα δρομολόγια Χανίων – Ηρακλείου

• Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών

• Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες.

• Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018» ή φωτοτυπίας αυτού.

Β) Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»:

• Έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

• Η έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2018.

• Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.

• Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

• Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.

• Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ ΑΝΕΚ 0,00% LINES, στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει :

-50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)

-20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − five =