αρχικηVIRALΗ ανατρεπτική ιστορία της Emma Stone: Η δουλειά σε κατάστημα με μπισκότα σκύλων, το όσκαρ στα 28 της, και το «The Favourite»

Η ανατρεπτική ιστορία της Emma Stone: Η δουλειά σε κατάστημα με μπισκότα σκύλων, το όσκαρ στα 28 της, και το «The Favourite»

Εδώ και μερικές ημέρες, την βλέπουμε να κλέβει τις εντυπώσεις στην ταινία «The Favourite», του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου. Υποδυόμενη τον ρόλο της υπηρέτριας που θέλει να γίνει η ευνοούμενη της Βασίλισσας. Ωστόσο, η πορεία της ταλαντούχας Emma Stone προς την κορυφή, μόνο εύκολη δεν ήταν.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Λος Άντζελες, μετά το σχολείο, η Emma Stone δημιούργησε ένα career plan με την ονομασία Project Hollywood.

Στόχος να γίνει ηθοποιός. Στην πράξη όμως, διαπίστωσε ότι με την ηθοποιία δεν μπορούσε τότε να πληρώνει ούτε τους λογαριασμούς της. Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει, η άγνωστη τότε Emma Stone, έπιασε παράλληλη δουλειά σε ένα κατάστημα που έφτιαχνε μπισκότα για σκύλους, όπως σημειώνει το CNBC.

Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η ίδια κατάφερε να καταπολεμήσει την ακραία συστολή και το άγχος που είχε. Πιο πίσω χρονικά, όταν ήταν παιδί, είχε πέσει από μια δοκό και είχε σπάσει και τα δύο χέρια της. Με αποτέλεσμα να αποκτήσει φόβο προς τα ύψη. Παρόλα αυτά όμως, οι ρόλοι της στα «La la Land» και «The Amazing Spiderman» απαιτούσαν πολλές φορές να βρίσκεται πάνω από το έδαφος. Και κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Η κορυφή ήταν δική της. Το 2017, μόλις στα 28 της χρόνια, η Emma Stone κατέκτησε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, συμμετέχοντας στην ταινία «La la land».

Όσο για το ποια είναι η συμβουλή που δίνει η Emma Stone, μετά από όλη αυτή την πορεία; «Απλά συνέχισε να προχωράς, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσεις μέσα από την κόλαση» λέει χαρακτηριστικά.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + eight =