αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ αναδιπλώμενη οθόνη που σαρώνει στο Kickstarter συγκεντρώνοντας 525.000 δολάρια

Η αναδιπλώμενη οθόνη που σαρώνει στο Kickstarter συγκεντρώνοντας 525.000 δολάρια

Ουκ ολίγα τα ενδιαφέροντα projects που έχουμε δει μέσα από την πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter και η αναδιπλώμενη οθόνη SPUD (Spontaneous Pop-up Display) είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα κορυφαία των τελευταίων ετών, γεγονός που αποτυπώνεται και στην ανταπόκριση του κοινού.

Η οθόνη SPUD έρχεται να δώσει λύση σε όσους αναζητούν μια φορητή, δευτερεύουσα οθόνη για τα smartphones, τα tablets ή τα laptops τους. Όταν ξεδιπλωθεί έχει μέγεθος 24” και προσφέρει ανάλυση HD (1280 x 720), ενώ διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μπαταρία με αυτονομία από 3 έως 6 ώρες.

Μπορεί να την ονομάζουμε οθόνη, αλλά πρακτικά είναι ένας mini projector με μέγεθος 170 x 150 x 55mm με πανί που ανοίγει σαν ομπρέλα για να σχηματίσει την οθόνη. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τη φωτεινότητα και να συνδέσει μέσω HDMI ή ασύρματα την συσκευή που επιθυμεί.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, η επιτυχία της καμπάνιας είναι δεδομένη, καθώς ο αρχικός στόχος των $33.000 έχει υπερκαλυφθεί κατά σχεδόν 18 φορές ($525.000) και απομένουν ακόμη 21 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των δημιουργών, το SPUD θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 17 =