αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ αλυσίδα Κωνσταντινίδη αναζητά πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, με καλή γνώση Αγγλικών και 2 χρόνια εμπειρία… για πωλητές

Η αλυσίδα Κωνσταντινίδη αναζητά πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, με καλή γνώση Αγγλικών και 2 χρόνια εμπειρία… για πωλητές

Ιδιαίτερα επαγγελματικά προσόντα… φαίνεται πως πρέπει να έχουν όσοι θέλουν να εργαστούν ως πωλητές/ιες στα γνωστά ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη. Σύμφωνα με αγγελία που δημοσίευσε η αλυσίδα στο επίσημο site της, αναζητά πωλητές/ιες, που ανάμεσα σε άλλα πρέπει να διαθέτουν: Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, καλή γνώση Αγγλικών, καλό χειρισμό Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, και 2 χρόνια εμπειρία σε αντίστοιχη θέση.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν: Προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη, αποτελεσματική συνεργασία με συναδέλφους και προϊσταμένους, πολύ καλή επικοινωνία, ομαδικό πνεύμα και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες.

Η εταιρία δεν αναφέρει τι μισθό δίνει για όλα αυτά που ζητά, σημειώνει πάντως ότι προσφέρει «ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών». Φυσικά η κάθε επιχείρηση είναι ελεύθερη να αναζητήσει και να προσλάβει όποιους εργαζόμενους κρίνει η ίδια. Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι μισθό προσφέρει η αλυσίδα Κωνσταντινίδη για την συγκεκριμένη θέση του πωλητή- μια θέση μάλιστα που θεωρητικά δεν χρειάζεται κάποια μεγάλη εξειδίκευση, αλλά παρόλα αυτά απαιτούνται πολλά προσόντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =