αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ άνοδος του Mr Amazon: Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το πως ένα ταπεινό κατάστημα εξελίχθηκε σε κολοσσό (Full Video)

Η άνοδος του Mr Amazon: Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το πως ένα ταπεινό κατάστημα εξελίχθηκε σε κολοσσό (Full Video)

Είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Κατάφερε να ξεκινήσει από ένα γκαράζ, να αναπτύξει το δικό του project και σήμερα να θεωρείται ένα από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Μιλάμε για τον Jeff Bezos, ιδρυτή της Amazon.

Πως όμως κατάφερε ένα ταπεινό κατάστημα που πουλούσε online βιβλία να εξελιχθεί σε έναν κολοσσό; Απαντήσεις σε ερωτήματα σαν αυτό, προσπαθεί αν δώσει το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Amazon Empire: The Rise and Reign of Jeff Bezos». Μια παραγωγή που είναι μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ FRONTLINE και αποκαλύπτει τις εσωτερικές λειτουργίες της εταιρίας, από την σύλληψη της ιδέας για την Amazon το 1994, μέχρι την απόλυτη επιτυχία.

Ο ίδιος ο Bezos δεν εμφανίζεται για συνέντευξη στην εκπομπή. Ωστόσο, πολλοί πρώην εργαζόμενοι και στελέχη που έχουν συνεργαστεί με εκείνον εμφανίζονται στην κάμερα για να μοιραστούν τις απόψεις τους για την φαινομενικά ασταμάτητη πορεία της εταιρίας.

Παρακάτω μπορείς να δεις ολόκληρο το ντοκιμαντέρ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =