αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ «άγνωστη» εταιρία που ετοιμάζει laptop χωρίς θύρες και με πάχος μόλις 7 χιλιοστά

Η «άγνωστη» εταιρία που ετοιμάζει laptop χωρίς θύρες και με πάχος μόλις 7 χιλιοστά

Όλος σχεδόν ο κόσμος περιμένει την Apple να αφαιρέσει την τελευταία θύρα που έμεινε στα iPhones, όμως μια άλλη εταιρεία έχει ήδη πάρει την απόφαση να αφαιρέσει όλες τις θύρες στο επερχόμενο laptop της.

Η αλήθεια είναι πως η Craob δεν είναι αρκετά γνωστή στον χώρο τον υπολογιστών, όμως η υλοποίηση της ιδέας του Craob X θα μπορούσε να την κάνει γνωστή. Το Craob X έχει δύο χαρακτηριστικά που το κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει: δεν διαθέτει καμία εξωτερική θύρα και έχει πάχος μόλις 7 χιλιοστά, όπως σημειώνει το Pc Magazine. Πληροφοριακά, το MacBook Air έχει 16 χιλιοστά πάχος.

Στο website της Craob μπορούμε να δούμε πώς η φόρτιση αυτού του ultrabook θα γίνετε χρησιμοποιώντας έναν ασύρματο φορτιστή που συνδέεται μαγνητικά στο πίσω μέρος της οθόνης. Ο συγκεκριμένος φορτιστής θα διαθέτει μερικές απαραίτητες θύρες όπως USB-C, USB-A, Thunderbolt, θύρα ήχου καθώς και υποδοχή κάρτας SD.

Στο εσωτερικό του Craob X συναντάμε έναν Intel Core i7-1280P 12ης γενιάς με Intel Iris Xe γραφικά, έως 32 GB μνήμης RAM LPDDR5 και έως 2 TB PCIe 4.0 SSD. Η οθόνη είναι μια 4K των 13,3 ιντσών. Επίσης στις επιλογές συνδεσιμότητας υπάρχει και το Wi-Fi 6E της Intel.

Σύμφωνα με το Liliputing, το Craob X είναι απλά μια ιδέα μέχρι στιγμής. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή αλλά ούτε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε μόνο πως θα κυκλοφορήσει σύντομα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 10 =