αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΖara και H&M άνοιξαν πρόωρα τη εκπτωτική σεζόν. Δίνουν εκπτώσεις έως 50%

Ζara και H&M άνοιξαν πρόωρα τη εκπτωτική σεζόν. Δίνουν εκπτώσεις έως 50%

Σε ρυθμούς εκπτώσεων μπήκε η αγορά, με τις μεγάλες αλυσίδες ένδυσης να έχουν ανοίξει ήδη τη σεζόν από την Κυριακή και την υπόλοιπη αγορά να ετοιμάζεται να ακολουθήσει από την ερχόμενη Δευτέρα, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη, στις 11 Ιουλίου.

Τα καταστήματα ξεκινούν με προσφορές μέχρι την τυπική εκκίνηση της εκπτωτικής περιόδου, οπότε αναμένεται διεύρυνση της γκάμας προϊόντων που διατίθενται σε μειωμένες τιμές.

Ζara και H&M έχουν αρχίσει ήδη προσφορές ενώ προετοιμασίες κάνουν και οι ελληνικές αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα. Όπως συνήθως τα e-shop μπήκαν πρώτα στο χορό, ενώ διαπιστώνεται ένα ελαφρύ προβάδισμα για τις εφαρμογές. Για παράδειγμα στη Zara οι εκπτώσεις άρχισαν την Κυριακή, 26 Ιουνίου, με μία ώρα διαφορά για το app και το e-shop, στις 21.00 και στις 22.00 αντίστοιχα ενώ την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 27 Ιουνίου, άρχισαν οι προσφορές και στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων. Οι τιμές κινούνται μέχρι 45% χαμηλότερα στα περισσότερα είδη, όπως σημειώνει το Euro2day.gr.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, με μειωμένες τιμές κατά 50% στα περισσότερα καλοκαιρινά και ακόμη πιο δελεαστικές τιμές στα χειμωνιάτικα εγκαινίασε την εκπτωτική περίοδο η H&M κάνοντας προσφορές σε πρώτη φάση στο e-shop και κατόπιν στα φυσικά καταστήματα του δικτύου της. Εν τω μεταξύ, για να τονώσει τη ζήτηση στα ανδρικά εγκαινίασε ειδική ενότητα στο e-shop της με προβεβλημένα πρόσωπα σε ΤV και social media (με προτάσεις από Άλεξ Κάβδα, Γιώργο Καράβα και Ηλία Μπογδάνο) ενώ ενισχύει τις ενέργειες στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Χαμηλότερες τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τους προσφέρουν ήδη τα πολυκαταστήματα στην ψηφιακή τους βιτρίνα κι ετοιμάζονται για προσφορές στα φυσικά καταστήματα από την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =