αρχικηVIRAL«Ζόρικες Απόκριες»: Τα Jumbo αντικατέστησαν το τραγούδι στη διαφήμιση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Ζόρικες Απόκριες»: Τα Jumbo αντικατέστησαν το τραγούδι στη διαφήμιση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την μεριά της Νέα Δημοκρατίας, τα Jumbo προχώρησαν στην αντικατάσταση του τραγουδιού, στην αποκριάτικη διαφήμιση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Διευκρινίζοντας ωστόσο ότι από την μεριά τους χρησιμοποίησαν το τραγούδι με νόμιμο τρόπο. «Σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο», τονίζει η εταιρία.

«Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα», συμπληρώνουν τα Jumbo.

Όπως λέει η εταιρία, το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Πάντως, στην εικόνα που ανέβασε στο Facebook η εταιρία, στα πλαίσια της εν λόγω ανακοίνωσης, έχει βάλει τον τρολ τίτλο: «Ζόρικες Απόκριες».

Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το π…

Posted by Jumbo on Sonntag, 28. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 13 =