αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Ζωντανεύει» το γήπεδο του Beach Volley που είχε φτιαχτεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

«Ζωντανεύει» το γήπεδο του Beach Volley που είχε φτιαχτεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Σπασμένα τζάμια, σκουπίδια, αγριόχορτα και… ξεριζωμένες πόρτες. Αυτό ήταν το σκηνικό που επικρατούσε εδώ και αρκετά χρόνια, στο Ολυμπιακό γήπεδο Beach Volley, το οποίο βρίσκεται στο Φάληρο. Τώρα όμως έρχεται μια ευχάριστη είδηση: Το γήπεδο που είχε φτιαχτεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, «ζωντανεύει».

«H Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του 6ου Κυπέλλου και του διεθνούς τουρνουά Εθνικών ομάδων Beach Handball Ανδρών- Γυναικών, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Φαλήρου και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που θα διεξαχθούν επίσημοι αγώνες στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης, η οποία ήταν κλειστή και εγκαταλελειμμένη επί σειρά ετών.

«Η επαναλειτουργία της εγκατάστασης αποτελούσε πρόκληση και στρατηγικό στόχο της Ομοσπονδίας, η οποία με συντονισμένες ενέργειες κατόρθωσε να πάρει την σχετική άδεια για την τέλεση των αγώνων και θα προσπαθήσει με τις δυνάμεις της να διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο για τις εν λόγω διοργανώσεις, αλλά και για να μπορεί να χρησιμοποιείται και μετέπειτα για αγώνες και προπονήσεις», λέει η ανακοίνωση.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Αυγούστου 2019 με την συμμετοχή 7 ομάδων. Το διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων Beach Handball Ανδρών- Γυναικών θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5-8 Αυγούστου 2019 με την συμμετοχή Ελλάδας και Κύπρου και αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των τεσσάρων συγκροτημάτων ενόψει των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στη Πάτρα (25-31 Αυγούστου 2019).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 2 =