αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΖητούνται 1.000 κομπάρσοι για την Χολυγουντιανή ταινία με τον Μπαντέρας στην Ελλάδα- Αμοιβή 35 ευρώ την ημέρα

Ζητούνται 1.000 κομπάρσοι για την Χολυγουντιανή ταινία με τον Μπαντέρας στην Ελλάδα- Αμοιβή 35 ευρώ την ημέρα

Στις εγκαταστάσεις των δημιουργών της χολυγουντιανής ταινίας Barracuda με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή των σκηνικών που θα χρειαστούν ώστε γνώριμες γωνιές της Θεσσαλονίκης να μετατραπούν σε… τετράγωνα του Μαϊάμι.

Σύμφωνα με σενάριο, η ταινία διαδραματίζεται στη Φλόριντα, με θέμα έναν πρώην εγκληματία που πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και ήδη η παραγωγή αναζητά κομπάρσους – ή αλλιώς βοηθητικούς ηθοποιούς.

Στο e-mail της παραγωγής, millionpic@gmail.com, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι θέλουν έναν τέτοιο ρόλο στην ταινία – συνολικά υπολογίζεται ότι θα χρειστούν 1000 κομπάρσοι. 

«Σε 12 ημέρες ξεκινάμε γυρίσματα! Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας αποστέλλουν ένα μικρό βιογραφικό με την φωτογραφία τους. Θα χρειαστούμε περί τα 1000 ενδιαφερόμενους, έτσι όπως φαίνεται όμως θα γεμίσουμε… γήπεδο με τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν!», εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας Baraccuda.

«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως “Ευαγγέλιο” τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία», εξηγεί ο κ. Καμπάς, που τονίζει πως θα χρειαστούν πολλοί «τύποι» βοηθητικών ηθοποιών.

«Δεν μου αρέσει ο όρος “κομπάρσος”, αφού αυτά τα άτομα είναι πολύτιμα. Καθώς μάλιστα παίζει πάνω απ’ όλα ρόλο η συμπεριφορά ενός ατόμου, εφόσον η συνεργασία πάει καλά, τέτοιοι ηθοποιοί συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται και σε επόμενες παραγωγές», σημείωσε ο κ. Καμπάς, που ανέφερε μάλιστα και τους τύπους ανθρώπων που η παραγωγή δυσκολεύεται περισσότερο να βρει.

«Όλοι οι σωματότυποι, όλες οι ηλικίες, όλες οι καταγωγές μας χρειάζονται. Μέχρι σήμερα τα πάμε καλά, ενώ δυσκολότερο για την ώρα ζήτημα που προκύπτει είναι οι… ασιατικής καταγωγής βοηθητικοί ηθοποιοί! Πιστεύουμε όμως πως κι εκεί θα καλυφθούμε τελικά», σημείωσε ο κ. Καμπάς.

Κάθε ημέρα γυρίσματος αμείβεται με 35 ευρώ και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή αναλαμβάνει και τις άλλες ανάγκες σε τροφή κ.ά. για τους επιλεχθέντες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 10 =