αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΖητούνται άτομα για θυρωροί σε κτίριο στο Μαρούσι. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Ζητούνται άτομα για θυρωροί σε κτίριο στο Μαρούσι. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Αναβιώνει το επάγγελμα του θυρωρού σε πολυκατοικίες της Αθήνας, ενώ μάλιστα έχουν δημιουργηθεί και λίστες αναμονής από ανθρώπους που θέλουν να προσληφθούν σε μια τέτοια θέση. Πολλοί νέοι σε ηλικία άνθρωποι έχουν ενταχθεί στο επάγγελμα του θυρωρού το οποίο επιστρέφει σε πολυκατοικίες της Αθήνας, αναβιώνοντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι προηγούμενων δεκαετιών.

Σημειώνεται ότι οι θυρωροί είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία του κτηρίου που εργάζονται.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θυρωρών, Γιώργος Βαμβακάς, μίλησε στο Mega για το επάγγελμα αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν το επάγγελμα του θυρωρού ήταν «κλειστό».

«Αν κάποιος ήθελε να γίνει θυρωρός αγόραζε το επάγγελμα, γιατί ήταν κλειστό. Η τιμής της αγοράς ήταν διπλάσια τιμή από τα διαμερίσματα, όπως είναι οι άδειες για τα ταξί σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ομοσπονδία έχει συνολικά 1.500 μέλη σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο πραγματικός αριθμός των θυρωρών είναι μεγαλύτερος, περίπου απαριθμούνται 4.000.

Σύμφωνα με τον κ. Βαμβακά, τα κτήρια που έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν θυρωρούς και προσωπικό καθαριότητας δημιουργούν υπεραξία, έχοντας άλλη θέση στην αγορά ακινήτων.

Τώρα υπάρχει μια ενεργή αγγελία για θυρωρούς. Όπως διαβάζουμε, ζητούνται θυρωροί για δημόσιο οργανισμό στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής.

Παρέχονται: άμεση πρόσληψη, σταθερή εργασία, πλήρης απασχόληση και προοπτικές εξέλιξης.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =