αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕύκολα θα μπορείς να βρεις ένα PS5 μέσα στο 2023- Τέλος το πρόβλημα με τα στοκ

Εύκολα θα μπορείς να βρεις ένα PS5 μέσα στο 2023- Τέλος το πρόβλημα με τα στοκ

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Sony για τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας του κόσμου, τη CES 2023, η εταιρία είχε μερικά ευχάριστα νέα για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν PlayStation 5. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, πρακτικά δήλωσε πως τα προβλήματα με το στοκ του PS5 θα τελειώσουν το 2023.

Αναλυτικότερα, ο Ryan αναφέρθηκε στα “άνευ προηγουμένου” κατασκευαστικά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσει η εταιρία από τη στιγμή που πρωτοκυκλοφόρησε η κονσόλα νέας γενιάς το 2020. Ωστόσο, συγχρόνως υποσχέθηκε ότι το στοκ του PS5 θα είναι πλέον πιο εύκολα διαθέσιμο και άφησε να εννοηθεί ότι τα θέματα της περιορισμένης διαθεσιμότητας ανήκουν στο παρελθόν, μιας και όλοι όσοι θέλουν να αγοράσουν PS5 θα μπορούν να το κάνουν εύκολα μέσα στο 2023.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα, το PS5 με το Ultra HD Blu-ray κοστίζει πλέον €549,99, ενώ αν θέλετε να προμηθευτείτε την έκδοση PS5 Digital Edition, τότε θα πρέπει να δώσετε €449,99. Και οι δύο εκδόσεις της κονσόλας, δηλαδή, πήραν μία αύξηση €50 από την αρχική τους τιμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 20 =