αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕτοιμαστείτε: Έρχεται το Facebook Dating (και είναι αυτό που νομίζετε)

Ετοιμαστείτε: Έρχεται το Facebook Dating (και είναι αυτό που νομίζετε)

Το Facebook είναι το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, ωστόσο αυτό μάλλον δεν αρκεί καθώς η εταιρεία ετοιμάζει το Facebook Dating το οποίο έρχεται για να ανταγωνιστεί άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το Tinder. Σε μία προσπάθεια δημιουργίας του profile των χρηστών, το Facebook θα δώσει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν share τα Stories του Instagram ή του Facebook.

Τα Stories μπορούν να δώσουν μία καλύτερη εικόνα της προσωπικότητας κάποιου σε σχέση με τις φωτογραφίες. Μέσω των Stories, ο ενδιαφερόμενος θα μπορέσει να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται όπως τις συνήθειες του, πράγματα που του αρέσει να κάνει και άλλα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει ήδη στο Tinder το οποίο δίνει εδώ και καιρό την δυνατότητα στους χρήστες του να ενσωματώσουν τα Stories του Snapchat. Το Tinder επιτρέπει και την σύνδεση με το Instagram. Η κίνηση του Facebook ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλει να γίνει το ίδιο ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες υπηρεσίες και ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί τελικά να κυριαρχήσει.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 11 =