αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕτοιμάζεται το Skroutz Food- Η γνωστή πλατφόρμα κάνει μεγάλο μπάσιμο στο πεδίο του ντελίβερι

Ετοιμάζεται το Skroutz Food- Η γνωστή πλατφόρμα κάνει μεγάλο μπάσιμο στο πεδίο του ντελίβερι

Από τις αρχές Μαΐου είχαμε κάνει αναφορά στα νέα σχέδια του Skroutz. Όπως έλεγαν οι τότε πληροφορίες, η γνωστή πλατφόρμα αποφάσισε το μεγάλο μπάσιμο στο πεδίο του ντελίβερι. Τώρα φαίνεται με τον πιο επίσημο τρόπο η πρόθεση του Skroutz. Μπαίνοντας στο site του Skroutz, υπάρχει ήδη το σχετικό πλαίσιο το οποίο μιλά για το Skroutz Food που έρχεται.

«Φτιάχνουμε το πιο απλό Online Delivery για να παραγγέλνεις εύκολα αυτό που θέλεις! Σε λίγες μέρες θα μπορείς να βρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από τα καλύτερα καταστήματα σε οποιοδήποτε είδος κουζίνας!», τονίζει η εταιρία.

Ενώ, όπως θα δεις στην παραπάνω εικόνα ήδη γίνεται κάλεσμα σε δύο πεδία: Από την μια σε επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτίσουν υπηρεσία online ντελίβερι, ενώ από την άλλη γίνεται κάλεσμα σε χρήστες που θέλουν να παραγγήλουν φαγητό με αυτό τον τρόπο.

Tα στελέχη της εταιρίας βλέπουν ότι υπάρχουν περιθώρια έντονης ανάπτυξης στο συγκεκριμένο κομμάτι, και είναι έτοιμοι να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την μεριά του Skroutz θεωρούν ότι οι πελάτες, το brand name αλλά και η εμπειρία τους στο χώρο, θα τους δώσουν το πλεονέκτημα.

Στην όλη συζήτηση θα πρέπει να βάλουμε και μια άλλη παράμετρο: Την υψηλή επισκεψιμότητα που έχει το website του Skroutz. Κάτι που μπορεί να δώσει άμεσο boost σε μια νέα υπηρεσία delivery η οποία θα «συνδεθεί» με το εν λόγω site. Αυτή τη στιγμή το Skroutz είναι στη θέση 8 στην κατάταξη του Alexa.com που αφορά τα ελληνικά sites. Το e-Food από την άλλη είναι στη θέση 93.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =