αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕτοιμάζεται το Pixel 2 (και η Google σχεδιάζει αναβαθμίσεις)

Ετοιμάζεται το Pixel 2 (και η Google σχεδιάζει αναβαθμίσεις)

Αν και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η σειρά συσκευών Pixel της Google έχει «παλιώσει», η αμερικανική εταιρεία φέρεται ήδη να εξετάζει την επόμενη έκδοση των smartphones που κυκλοφορούν κάτω από το brand Google.

Αν και οι πληροφορίες είναι σχετικά λίγες, η ιστοσελίδα 9to5Google και μια σειρά από tweets ξεκίνησαν να διαμορφώνουν μια αρκετά σαφή εικόνα για τις προθέσεις της εταιρείας. Καταρχήν, η Google εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο η επόμενη Pixel συσκευή να είναι ανθεκτική στο νερό, ειδικά από τη στιγμή που αντίστοιχο χαρακτηριστικό προσφέρει ήδη η κύρια ανταγωνίστρια Samsung με το Galaxy S7.

Άλλο πεδίο βελτίωσης για το Pixel 2 είναι, όπως όλα δείχνουν, η βελτιωμένη φωτογραφική κάμερα. Η αρχική σειρά Pixel διέθετε από τις καλύτερες κάμερες που συναντά κανείς σε Android phone ωστόσο στο Pixel 2 η Google θα κάνει ένα βήμα παραπάνω, όχι τόσο σε επίπεδο αύξησης των Megapixel του αισθητήρα αλλά στην ενίσχυση των ικανοτήτων με πρόσθετα χαρακτηριστικά. Αν και δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες το δημοσίευμα του 9to5Google υποστηρίζει ότι η κάμερα θα είναι ένα από τα σημεία όπου θα επικεντρωθεί η προσπάθεια των σχεδιαστών της Google.

Πηγή: pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =