αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕτοιμάζεσαι για διακοπές; Εδώ είναι τα 9 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μην… δουλεύεις στην παραλία

Ετοιμάζεσαι για διακοπές; Εδώ είναι τα 9 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να μην… δουλεύεις στην παραλία

Οι διακοπές ξεκινούν, φεύγεις από τη βάση σου και πας σε κάποιο νησί. Φυσικά, εκεί θα περάσεις την ώρα σου σε κάποια παραλία, σε καφετέριες, σε μαγαζιά ή κάνοντας βόλτες. Δεν έχεις πάει εκεί για να δουλέψεις εξάλλου. ‘Η μήπως όχι; Συμβαίνει πολλές φορές: Να είσαι στις διακοπές που τόσο περίμενες, κι όμως να ασχολείσαι… με τα επαγγελματικά emails ή να κάνεις δουλειές στο laptop.

Αυτό είναι ένα κακό σενάριο. Σκέψου ότι δουλεύεις όλο το χρόνο. Δεν γίνεται να εργάζεσαι ακόμα και στις διακοπές. Πάμε να δούμε το πρακτικό κομμάτι. Τι μπορείς να κάνεις, δηλαδή, για να μη ζήσεις φέτος αυτό το απογοητευτικό σκηνικό. Στο παρακάτω γράφημα της αμερικανικής εταιρίας Weekdone, θα δεις τις 9 κινήσεις που θα σε σώσουν.

Όπως θα δεις, πρέπει να προετοιμαστείς σωστά πριν ακόμα φύγεις. Φτιάξε μια λίστα με τα πράγματα που έχεις να κάνεις, έτσι ώστε να τα ολοκληρώσεις ενώ είσαι στο γραφείο. Είναι επίσης σημαντικό να ενημερώσεις τους συναδέλφους σου ότι φεύγεις για διακοπές και το πότε θα επιστρέψεις. Διάβασε όλα τα tips στο γράφημα που ακολουθεί.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1498597770_phpycmrDW.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 9 =