αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία στην Βαρκελώνη αναζητά Ελληνόφωνους για συγκεκριμένη ειδικότητα. Δίνει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο + μπόνους. Και 37 ημέρες διακοπών

Εταιρία στην Βαρκελώνη αναζητά Ελληνόφωνους για συγκεκριμένη ειδικότητα. Δίνει μισθό 35.000 ευρώ τον χρόνο + μπόνους. Και 37 ημέρες διακοπών

Τι θα έλεγες να ετοιμάσεις βαλίτσες για… Ισπανία; Αν ενδιαφέρεσαι να ζήσεις και να δουλέψεις εκεί, τότε συνέχιζε να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Η εταιρία Games Workshop, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών στον κόσμο, κάνει προσλήψεις και αναζητά, μεταξύ άλλων, ανθρώπους που μιλούν την Ελληνική γλώσσα.

Τώρα θέλει να καλύψει την θέση του Business Development Manager. Ο μισθός που δίνει είναι στα 35.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους. Επίσης η εταιρία δίνει 37 ημέρες διακοπών συμπεριλαμβανομένων των επίσημων αργιών, με δυνατότητα να πάρετε περισσότερες.

Πρόκειται για μια θέση γραφείου πλήρους απασχόλησης, με έδρα τη Βαρκελώνη. Προσφέρεται υποστήριξη μετεγκατάστασης. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν εκπτώσεις έως 50% στα προϊόντα της εταιρίας.

Προσοχή: Deadline για αποστολή βιογραφικών την 28η Ιανουαρίου 2023.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 8 =