αρχικηVIRALΕταιρία σου δίνει 3.000 δολάρια και σε κερνά καφέ για να κάνεις περισσότερα διαλείμματα από τη δουλειά

Εταιρία σου δίνει 3.000 δολάρια και σε κερνά καφέ για να κάνεις περισσότερα διαλείμματα από τη δουλειά

H Chameleon Cold-Brew αποφάσισε να λανσάρει έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό με στόχο να ωθήσει τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα διαλείμματα μέσα στην εργάσιμη ημέρα τους και να πίνουν καφέ.

Η εταιρία καφέ ανακοίνωσε τον νέο διαγωνισμό «ultimate coffee break», ο οποίος θα επιβραβεύσει δύο λάτρεις της καφεΐνης με 3.000 $ και άφθονο καφέ, ώστε να κάνουν μερικά επιπλέον μικρά διαλείμματα κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών.

«Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε εκείνους που είναι στο σπίτι, ότι πρέπει να κάνουν διαλείμματα για να πιουν έναν καφέ», λέει ο Leo Aizpuru, διευθυντής μάρκετινγκ του Chameleon Organic Coffee.

Και συμπληρώνει: «Η εύρεση ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ήταν πολύ δύσκολη φέτος, οπότε ο στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από τις to-do λίστες τους για λίγα λεπτά κάθε μέρα για να πάρουν την ώθηση που χρειάζονται».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν συμμετοχή στον διαγωνισμό εδώ, ως τις 31 Μαίου. Σημειώνεται ότι για να λάβει μέρος κάποιος, πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να είναι πολίτης των ΗΠΑ. Η εταιρία ωστόσο λέει ότι μέσα στο καλοκαίρι θα τρέξει και άλλους τέτοιους διαγωνισμούς, οπότε μείνετε συντονισμένοι στα social media της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 12 =