αρχικηVIRALΕταιρία σε πληρώνει με 10.000 δολάρια για να μείνεις μακριά από το κινητό σου για 1 μήνα

Εταιρία σε πληρώνει με 10.000 δολάρια για να μείνεις μακριά από το κινητό σου για 1 μήνα

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε… κολλημένοι με το smartphone μας. Το έχουμε συνεχώς πάνω μας και το τσεκάρουμε ανά τακτά διαστήματα.

Μια εταιρεία τώρα δίνει… οικονομικό κίνητρο σε όσους είναι αποφασισμένοι να σπάσουν τον εθισμό με το smartphone τους.

Η Siggi’s Dairy, μια αμερικανική εταιρεία γιαουρτιού ισλανδικού τύπου, δίνει 10.000 δολάρια σε εκείνους που θα μπορέσουν να εγκαταλείψουν το smartphone τους για ένα μήνα. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν αν το κάνουν, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο ψηφιακό πρόγραμμα αποτοξίνωσης της εταιρείας.

«Πιστεύουμε στη δύναμη του να ζεις μια πιο απλή ζωή με λιγότερους περισπασμούς», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Siggi’s Dairy.

«Ένας από τους μεγαλύτερους περισπασμούς στη ζωή μας σήμερα είναι το τηλέφωνό μας. Στην πραγματικότητα, ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει 5,4 ώρες στο τηλέφωνό του κάθε μέρα!», εξηγεί.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλουν ένα κείμενο 100 έως 500 λέξεων που να περιγράφει γιατί χρειάζονται μια ψηφιακή αποτοξίνωση και «πώς θα σας επηρεάσει με θετικό τρόπο, ο οποίος να ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία της επωνυμίας Siggi», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω και η αίτησή τους πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Στις 15 Φεβρουαρίου, 10 άτομα θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στην πρόκληση. Αυτοί θα λάβουν 10.000 δολάρια, ένα lockbox για smartphone, ένα κινητό τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας (flip phone), μια προπληρωμένη κάρτα sim ενός μήνα για το τηλέφωνο αυτό και γιαούρτια Siggi’s για τρεις μήνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + sixteen =