αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία σε πληρώνει με 1.500 δολάρια για να κοιμηθείς 3 βράδια σε camping. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Εταιρία σε πληρώνει με 1.500 δολάρια για να κοιμηθείς 3 βράδια σε camping. Μήπως ενδιαφέρεσαι;

Αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει το camping, τότε η παρακάτω αγγελία ίσως σε ενδιαφέρει. Η αμερικανική εταιρία sleepjunkie θέλει να πληρώσει κάποιον με 1.500 δολάρια, απλά για να κοιμηθεί με την οικογένεια του για 3 βράδια σε κάποιο camping.

Η συγκεκριμένη εταιρία κατασκευάζει στρώματα. Και μέσα από αυτή την πρωτοβουλία θέλει να εξετάσει: Το πως είναι να κοιμάσαι σε εξωτερικούς χώρους, και τους εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον ύπνο σε τέτοια περιβάλλοντα.

Όπως εξηγεί η εταιρία, αυτός που θα επιλεγεί θα πληρωθεί με 1.500 δολάρια και φυσικά θα έχει όλα τα έξοδα διαμονής καλυμμένα. Η διαμονή θα γίνει σε camping της επιλογής σας.

Οι ενήλικες της οικογένειας στη συνέχεια θα πρέπει να φτιάξουν ένα report μέσα από το οποίο θα παραθέτουν την εμπειρία ύπνου που είχαν οι ίδιοι και η οικογένεια τους. Περιγράφοντας το πως κοιμήθηκαν και πόσο ρόλο έπαιξαν οι διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι άνω των 21 ετών και να μιλάνε Αγγλικά. Όπως σημειώνει η εταιρία, οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =