αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕταιρία προσέλαβε… εικονικό ανδροειδές για την θέση του CEO. Λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη

Εταιρία προσέλαβε… εικονικό ανδροειδές για την θέση του CEO. Λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη

Η εταιρεία NetDragon Websoft ιδρύθηκε στην Κίνα το 1999 και αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιών στην χώρα.

Η εταιρεία ασχολείται πλέον και με την ανάπτυξη τεχνολογιών και περιβάλλοντος για το metaverse. Όπως έγινε γνωστό η διοίκηση της NetDragon Websoft αποφάσισε να προσλάβει ένα νέο διευθύνων σύμβουλο γράφοντας ιστορία αφού προσέλαβε ένα εικονικό ανδροειδές που λειτουργεί με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Ο νέος CEO της εταιρείας είναι μάλιστα… θηλυκού φύλου, ονομάζεται «Ms Tang Yu» και θα πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο αναλύσεις κάθε είδους δεδομένων που σχετίζονται με τη λειτουργία της εταιρείας και θα εξάγει συμπεράσματα ή θα προτείνει λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

Σε πρώτη φάση η Ms. Tang Yu τίθεται επικεφαλής της Fujian NetDragon Websoft, της μεγαλύτερης θυγατρικής της NetDragon Websoft. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς αρμοδιότητες του ψηφιακού CEO αλλά και το αν αποφάσεις του θα υλοποιούνται ή θα περνούν από κάποιο τελικό ανθρώπινο φίλτρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =