αρχικηVIRALΕταιρία ποδηλάτων τύπωσε τηλεοράσεις στα κουτιά της. Και έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα

Εταιρία ποδηλάτων τύπωσε τηλεοράσεις στα κουτιά της. Και έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα

Η ολλανδική εταιρεία ποδηλάτων Vanmoof βρήκε έναν πολύ απλό αλλά ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο για να είναι σίγουρη ότι τα προϊόντα της θα φτάσουν με ασφάλεια στους πελάτες της. Εκτύπωσαν μια τηλεόραση στα κουτιά συσκευασίας αντί για ένα ποδήλατο.

Η VanMoof σχεδιάζει να πουλά το 90% των ποδηλάτων της on-line μέχρι το 2020. Ωστόσο παρατηρώντας ότι ένα σημαντικό ποσοστό των προϊόντων της έφτανε με ζημιές στους πελάτες η εταιρεία έπρεπε να αναθεωρήσει τα πλάνα της ή να βρει ένα ασφαλέστερο τρόπο μεταφοράς. Ευτυχώς για την εταιρεία σκέφτηκαν έναν πολύ απλό τρόπο να βελτιώσουν τις συνθήκες μεταφοράς και μάλιστα με μηδενικό κόστος!

“Ανξάρτητα από το ποιος έκανε τη μεταφορά τα ποδήλατα έφταναν στον παραλήπτη λες και είχε περάσει από πάνω τους θεριζοαλωνιστική μηχανή! Η κατάσταση γινόταν πολύ κοστοβόρα για την εταιρεία και ιδιαίτερα ενοχλητική για τους πελάτες”, έγραψε ο διευθυντής δημιουργικού Bex Rad στο εταιρικό blog.

“Ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας έκανε μια πολύ απλή σκέψη. Οι τηλεοράσεις παρόλο που το μέγεθος της συσκευασίας είναι αντίστοιχο με των ποδηλάτων φτάνουν πάντα άθικτες στον παραλήπτη. Έτσι σκεφτήκαμε να τυπώσουμε μια οθόνη στις κούτες και οι ζημιές μειώθηκαν κατά 80%!”.

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =