αρχικηVIRALΕταιρία έφτιαξε άρωμα με την μυρωδιά του διαστήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εταιρία έφτιαξε άρωμα με την μυρωδιά του διαστήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία από τότε που χημικοί της NASA σχεδίασαν μία μυρωδιά που μιμείται τη μυρωδιά του διαστήματος, ώστε να προετοιμάσουν τους αστροναύτες πριν βγουν από την ατμόσφαιρα της Γης για το τι οσμή θα συναντήσουν.

Φαίνεται σαν φάρσα, όμως η εταιρεία Eau de Space πήρε κάπως αυτή τη συνταγή και ξεκίνησε την παραγωγή του, ώστε όλοι να μπορούν να πάρουν μία γεύση από το τι μυρωδιά υπάρχει έξω από τη Γη. Το άρωμα Eau de Space είναι διαθέσιμο μέσω της καμπάνιας της εταιρείας στο Kickstarter, στην τιμή των 29 Δολαρίων.

Στο βίντεο που υπάρχει στη σελίδα της εταιρείας στο Kickstarter, ο αστροναύτης της NASA Tony Antonelli εξηγεί πως το διάστημα έχει έντονη και μοναδική μυρωδιά, ενώ η Eau de Space επισημαίνει πως άλλοι χαρακτηρίζουν τη μυρωδιά ως ψημένη μπριζόλα, raspberries και ρούμι.

Η εταιρεία βέβαια δεν αναλύει το πως πήρε τη συνταγή για το άρωμα, παρά μόνο ότι είχε αποφασιστικότητα και τύχη, ενώ είχε κάνει αρκετά αιτήματα επικαλούμενη το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (Freedom Of Information Act). Η εταιρεία με κάθε αγορά του αρώματος θα κάνει δώρο ένα ακόμα άρωμα στο πρόγραμμα K-12 STEM. Επίσης, δεν υπάρχουν σχέδια για μαζική παραγωγή του αρώματος, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να βιαστείτε.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 14 =