αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕσύ τσέκαρες το «Xmas edition» update που μόλις έβγαλε η ελληνική εφαρμογή SlotApp;

Εσύ τσέκαρες το «Xmas edition» update που μόλις έβγαλε η ελληνική εφαρμογή SlotApp;

Με άκρως εορταστική διάθεση ξεκίνησε το μήνα αυτό η ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης SlotApp, λανσάροντας νέα έκδοση, SlotApp «Xmas edition».

Όμορφα εφέ χιονιού, ρομαντική διάθεση και πάρα πολύ παιχνίδι. Όλα μαζί στην πρώτη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που «παντρεύοντας» παιχνίδι και φλερτ έχει καταφέρει ήδη να τραβήξει το ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Κύπρο, με τους χρήστες της να αυξάνονται καθημερινά.

Αυτό που ξεχωρίζει το SlotApp είναι ότι για πρώτη φορά εδώ, οι χρήστες μπαίνουν αρχικά σε ένα κόσμο «κλειδωμένων», κυριολεκτικά θολών προφίλ.

Μόνο μια θολή φωτογραφία και ένα ψευδώνυμο είναι στην αρχή «ορατά» σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο και όλοι οι παίκτες καλούνται να παίξουν μίνι παιχνίδια, αν θέλουν πραγματικά να μάθουν περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Τα μίνι αυτά παιχνίδια μπορεί να είναι ερωτήσεις γνώσεων αλλά και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια προσοχής, ταχύτητας και μνήμης.

«Κάθε φορά που κερδίζω, μαθαίνω κάτι για σένα. Κάθε φορά που κερδίζεις εσύ, μαθαίνεις εσύ ένα δικό μου στοιχείο».

Το εορταστικό κλίμα, το μυστήριο και το παιχνίδι φαίνεται να συνεχίζονται έντονα και μετά τις γιορτές, όπως μας είπε η ομάδα, καθώς ήδη ετοιμάζεται να λανσαριστεί σύντομα το νέο τους update με ακόμα πιο παιχνιδιάρικα νέα features και εντός του chat της εφαρμογής…

Το SlotApp διατίθεται δωρεάν σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατεβάστε το δωρεάν από το App Store ( https://appsto.re/gr/2LEoeb.i) ή το Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slotapp.app&hl=en

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 16 =