αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕσύ παρατήρησες την αλλαγή στην εμφάνιση του YouTube; (Εικόνα)

Εσύ παρατήρησες την αλλαγή στην εμφάνιση του YouTube; (Εικόνα)

Το YouTube θέλει να φρεσκάρει την εικόνα του, σε ότι αφορά την διάταξη που έχει η πλατφόρμα στους υπολογιστές. Ήδη αρκετοί χρήστες που μπαίνουν στο YouTube από υπολογιστή, βλέπουν την νέα διάταξη. Είναι αυτή που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

Πλέον όλοι οι πληροφορίες του βίντεο έχουν μεταφερθεί σε μια ειδική στήλη στα δεξιά. Συγκεκριμένα, εκεί φιλοξενείται πλέον ο τίτλος του βίντεο, ο αριθμός προβολών, η ημερομηνία ανάρτησής του, το όνομα του καναλιού, τα διάφορα κουμπιά αλληλεπίδρασης, όπως το like και το dislike και φυσικά τα σχόλια.

Κάτω από το βίντεο υπάρχει πλέον ένα πλέγμα από άλλα προτεινόμενα βίντεο, το οποίο είναι δομημένο ακριβώς όπως η αρχική σελίδα της πλατφόρμας. Όσο οι χρήστες κάνουν scroll, τόσο το YouTube συνεχίζει να προτείνει βίντεο μεγάλης διάρκειας και shorts, με την στήλη των πληροφοριών του επιλεγμένου βίντεο να παραμένει ωστόσο δεξιά.

Η δοκιμή έχει ήδη ξεκινήσει με αρκετούς χρήστες να βλέπουν τη νέα διάταξη. Μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική διάταξη που θα κρατήσει η πλατφόρμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =