αρχικηVIRALΕσύ μπορείς να εντοπίσεις την μεγάλη γκάφα της ASOS σε αυτό το φόρεμα; Μετά δες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Εσύ μπορείς να εντοπίσεις την μεγάλη γκάφα της ASOS σε αυτό το φόρεμα; Μετά δες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Σε μια γκάφα που δείχνει ότι ακόμα και οι «γίγαντες» κάνουν λάθη, υπέπεσε η ASOS. Η γκάφα της ASOS αφορά ένα φόρεμα που ήταν προς πώληση στην ιστοσελίδα της. Ποιο ήταν το λάθος; Ότι η εταιρία χρησιμοποίησε  πάνω στο φόρεμα και δύο κλιπ που έκαναν τη σιλουέτα του μοντέλου να δείχνει πιο αδύνατη, και το φόρεμα να κάθεται πιο όμορφα επάνω στο σώμα.

Το ακόμα χειρότερο; Κάποιος μάλλον ξέχασε… να καλύψει τα πιαστράκια. ‘Η να τα «αφαιρέσει» με photoshop. To αποτέλεσμα ήταν να τα δουν δημόσια οι χρήστες. Στην συνέχεια προκλήθηκαν αντιδράσεις, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι ουσιαστικά η εταιρία παραπλανεί το κοινό με τέτοιες πρακτικές. Αφού τα ρούχα δείχνουν να εφαρμόζουν τέλεια πάνω στο σώμα, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Εντύπωση προκαλεί και η απάντηση της ASOS (ναι, έβγαλε ανακοίνωση μετά τον σάλο), η οποία ζητά συγνώμη επειδή τα κλιπ φαινόντουσαν. Δεν ζητά συγνώμη επειδή τα χρησιμοποίησε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 17 =