αρχικηVIRALΕσύ θα πας στο Lake Cinema Festival στη Λίμνη Βουλιαγμένης;

Εσύ θα πας στο Lake Cinema Festival στη Λίμνη Βουλιαγμένης;

Έχεις δει ποτέ ταινία σε λίμνη; Φέτος το καλοκαίρι, κάθε Τετάρτη βράδυ και μια διαφορετική ταινία με θέα τη λίμνη Βουλιαγμένη για το 1ο En Lefko Lake Cinema.

Τετάρτη 14 Ιουλίου, σε avant-première το γαλλικό «Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα» με τη Ζοσιάν Μπαλασκό (από τη Rosebud.21).

Λίγα λόγια για την ταινία: Αυτή τη φορά, η μαμά είναι εκείνη που μετακομίζει. Πέντε χρόνια αφότου χρειάστηκε να φιλοξενήσει εκτάκτως την ενήλικη κόρη της με …αξέχαστα -και για τις δύο- αποτελέσματα και όσο ανακαινίζεται το διαμέρισμά της, η Ζακλίν αναγκάζεται -προς μεγάλη της χαρά- να μετακομίσει στο σπίτι της άλλης της κόρης, Καρόλ.

Οι «λίγες μέρες», όμως, τελικά γίνονται «λίγοι μήνες» και η Ζακλίν δε δείχνει καθόλου έτοιμη να φύγει: αναδιοργανώνει την κουζίνα, αναλαμβάνει το μαγείρεμα, μονοπωλεί το τηλεκοντρόλ, είναι παντού και ακούει τα πάντα, γενικότερα ήρθε για να μείνει! Έχει, όμως, και τα δικά της μυστικά…

Η -υποψήφια για επτά βραβεία Cesar και βραβευμένη με δύο, ένα εκ των οπoίων τιμητικό για το σύνολο της δουλειάς της στο σινεμά- Ζοσιάν Μπαλασκό, η οποία αναδείχθηκε σε διεθνή σταρ γράφοντας, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας στο κλασικό πια «Για Όλα Φταίει το Γκαζόν», πρωταγωνιστεί στην συνέχεια της εισπρακτικής επιτυχίας «Μαμά, Γύρισα».

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβάν | Σενάριο: Εκτόρ Καμπεγιό Ρέγιες, Μπρουνό Λαβάν, Ερίκ Λαβάν | Ηθοποιοί: Ζοσιάν Μπαλασκό, Ματίλντ Σενιέ, Ζερόμ Κομαντέρ, Φιλίπ Λεφέβρ | Διάρκεια: 88  λεπτά

Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους 12 Αυγούστου.

Location: λίμνη Βουλιαγμένη, Βουλιαγμένη 16671, Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ώρα προσέλευσης: 21:15

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =