αρχικηVIRALΕστιατόριο έκανε το… λάθος να χρεώσει υπερβολικά κάποιους τουρίστες. Και το «έθαψαν» στο TripAdvisor (ΦΩΤΟ)

Εστιατόριο έκανε το… λάθος να χρεώσει υπερβολικά κάποιους τουρίστες. Και το «έθαψαν» στο TripAdvisor (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή κριτική έχει δεχτεί ένα εστιατόριο στην Ρώμη, καθώς χρέωσε παρέα από τουρίστες 81 ευρώ για δύο χάμπουργκερ και τρεις καφέδες.

Η απόδειξη του Καφέ Βατικανό, όπως ονομάζεται το εστιατόριο, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κόστος κατανέμεται ως εξής: 50 ευρώ χρεώνονται τα δύο χάμπουργκερ, 8 ευρώ για κάθε καπουτσίνο, 8 ευρώ για ένα καφέ φίλτρου και τέλος 7,40 για το κουβέρ.

Στο σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία από την απόδειξη του εστιατορίου, η Εμμα Τσέπη, έγραψε, «Επισκέπτες της Ρώμης, προσοχή. Το Καφέ Βατικανό, χρεώνει υπερβολικά τους τουρίστες. Αγνοήστε το και προτιμήστε κάποιο άλλο για φαγητό κοντά στο Βατικανό. Υπάρχουν πολλές επιλογές».

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας Independent, η Εμμα Τσέπη ανέφερε πως δυστυχώς το συγκεκριμένο εστιατόριο δεν έχει αναρτημένο το μενού στην είσοδο, πράγμα που δυσχεραίνει την πρόσβαση στις τιμές που χρεώνει.

Παράλληλα θα πρέπει να αναφερθεί πως στην ιστοσελίδα του TripΑdvisor, οι κριτικές που έχει δεχτεί το Καφέ Βατικανό κάνουν λόγο για φαγητό μέτριας ποιότητας με πολύ υψηλές τιμές, ενώ και η βαθμολογία που το ακολουθεί βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα με 1,5 αστέρι, με άριστα τα 5.

Η TripΑdvisor αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά τα σχόλια του κοινού για το Καφέ Βατικανό μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Πηγή: Huffington Post Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + three =