αρχικηVIRALΕστιάτορας στο Εδιμβούργο μοιράζει δωρεάν πίτσες σε όλη την πόλη για τον Ιανουάριο

Εστιάτορας στο Εδιμβούργο μοιράζει δωρεάν πίτσες σε όλη την πόλη για τον Ιανουάριο

Μία ιδιαίτερη ιδέα έχει ένας εστιάτορας στο Εδιμβούργο, προκειμένου να βοηθήσει όσους πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια.

Ο Marc Wilkinson είναι ιδιοκτήτης της Pure Pizza και θα προσφέρει μία δωρεάν πίτσα σε όποιον πάει στο μαγαζί του τον Ιανουάριο. Ο 55χρονος επιχειρηματίας εξηγεί ότι με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει όσους δυσκολεύονται λόγω της αύξησης του κόστους ζωής, ενώ θα δώσει και περισσότερες ώρες εργασίας στο προσωπικό του που είναι part time.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το σχέδιό μου γιατί είναι win, win, win για όλους», είπε ο Wilkinson στο BBC.  «Οι πελάτες επωφελούνται, οι προμηθευτές επωφελούνται και η ομάδα των σεφ μου επωφελείται καθώς τους δίνει περισσότερες ώρες εργασίας».

https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/1088E/production/_128162776_marcwilkinson.jpg.webp

Όπως εξηγεί, οι φούρνοι του είναι αναμμένοι όλη την ημέρα έτσι και αλλιώς. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, έχουν τη δυνατότητα να ψήνουν 18 πίτσες κάθε έξι λεπτά.  Ο επιχειρηματίας υπολόγισε ότι η καλή του πράξη θα του κοστίσει περίπου 12.000 λίρες.

«Ο αλτρουισμός είναι κάτι που με ενδιαφέρει πραγματικά, οπότε ήθελα να το δοκιμάσω», λέει.

Οι δωρεάν πίτσες θα δοθούν σε όσους επισκεφτούν το κατάστημά του στο Morningside Drive τον Ιανουάριο. Θα χρειαστεί μόνο να δώσουν έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου. Η προσφορά δεν ισχύει μεταξύ 17:30 και 20:30.

Ο Wilkinson ελπίζει ότι όποιος ωφεληθεί από την προσφορά του θα κάνει και εκείνος μία πράξη καλοσύνης με όποιο τρόπο μπορεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − one =