αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕρχονται τα Smart Lockers στα ΕΛΤΑ με εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

Ερχονται τα Smart Lockers στα ΕΛΤΑ με εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

Τέλος στην ταλαιπωρία και την αναμονή στην εξυπηρέτηση επιχειρούν να βάλουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με δύο νέες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο να εξαλείψουν  τις ουρές και να βοηθήσουν την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει ο καθολικός φορέας ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με απόφαση του δ.σ. των ΕΛΤΑ το  έργο «Εγκατάσταση συστημάτων Smart Lockers» ανατίθεται στην εταιρεία MELLON TECHNOLOGIES Α.Ε., σύμφωνα με την Προσφορά της (Τεχνική και Οικονομική), με συνολική τιμή προσφοράς 420.000 € μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% (520.800 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%.)

Πρόκειται για μία ακόμα υπηρεσία που έχει στόχο να μειώσει τις ουρές στα ταχυδρομεία και την οποία περιλαμβάνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ που  βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, εμπλουτίζοντας τις υποδομές της εταιρείας με αυτοματισμούς και αυξάνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τελικό καταναλωτή.

Όπως εξηγεί το Euro2day.gr, τα ντουλάπια αυτόματης παραλαβής (Smart Lockers), θα επεκτείνει την δυνατότητα εξυπηρέτησης σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τα ψηφιακά καταστήματα 24ωρης λειτουργίας, θα αρχίσουν να τοποθετούνται άμεσα  σε καταστήματα των ΕΛΤΑ και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι βέβαια είναι  να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ούτως ώστε ο πελάτης να μπορεί να παραδίδει και να παραλαμβάνει την αλληλογραφία ή το δέμα του 24 ώρες το 24ώρο με την χρήση ενός ειδικού κωδικού που θα λαμβάνει μέσω της εφαρμογής στο smartphone του.

Σύμφωνα με την απόφαση αποδεκτές έγιναν οι προσφορές των εταιρειών PYLONES HELLAS Α.Ε. και MELLON TECHNOLOGIES Α.Ε.

Μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών αποδέχθηκε ότι η προσφορά της εταιρείας MELLON TECHNOLOGIES Α.Ε., ήταν 420.000,  €  ενώ η προσφορά της εταιρείας PYLONES HELLAS Α.Ε., διαμορφώθηκε στις  423.500 €.

Ο δεύτερος διαγωνισμός

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά τη Διαγωνιστική Διαδικασία για την Εγκατάσταση συστημάτων προτεραιότητας για επιλεγμένα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων με δυνατότητα web, mobile ticketing και ραντεβού»

Ανάδοχος είναι η εταιρεία MELLON TECHNOLOGIES Α.Ε., σύμφωνα με την Προσφορά της (Τεχνική και Οικονομική), με συνολική τιμή προσφοράς 416.200 € μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%,  (516.088 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Προσφορά είχε καταθέσει και η εταιρεία LETTERPHON Α.Ε., με συνολική τιμή προσφοράς 420.500 € μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%  (521.420 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%),

Η εφαρμογή, θα ειδοποιεί τον πελάτη των φυσικών καταστημάτων για το πότε έρχεται η σειρά του να εξυπηρετηθεί στο γκισέ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − seven =