αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕργαζόμενοι δούλευαν εκτός ωραρίου στον Μουστάκα- Έγινε έφοδος των Επιθεωρητών

Εργαζόμενοι δούλευαν εκτός ωραρίου στον Μουστάκα- Έγινε έφοδος των Επιθεωρητών

Μία σειρά παραβάσεων που σχετίζονταν με το ωράριο λειτουργίας βεβαίωσε στην εταιρεία Μουστάκας το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), όπως δηλώνει ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει ότι «μετά από καταγγελίες σχετικά με μία ανακοίνωση της συγκεκριμένης επιχείρησης για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρονταιοι εργαζόμενοι, διενεργήθηκε έλεγχος στο κατάστημα από την Επιθεώρηση Εργασίας. Αυτό το οποίο βεβαιώθηκε ήταν μία σειρά παραβάσεων που σχετίζονταν με το ωράριο λειτουργίας, δηλαδή εργαζόμενοι οι οποίοι εργάζονταν εκτός ωραρίου».

Όπως αναφέρει, «στην επιχείρηση δόθηκε διορία πέντε ημερών, όπως προβλέπει κανονικά η διαδικασία, προκειμένου να δοθούν γραπτές εξηγήσεις. Παράλληλα, έχει ζητηθεί και ο κανονισμός λειτουργίας της επιχείρησης, έτσι ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχει σε αυτόν οποιαδήποτε παρατυπία, η οποία θα πρέπει να διορθωθεί». Μετά το πέρας αυτής της διαδικασίας, διευκρινίζει ο κ. Ηλιόπουλος, θα επιβληθούν τα πρόστιμα.

«Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχουν καταγγελίες, η Επιθεώρηση Εργασίας θα προχωράει σε ελέγχους και, όταν βεβαιώνεται η παράβαση, θα επιβάλλεται και το πρόστιμο», διαβεβαιώνει ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =