αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕργαζόμενη στη Μύκονο καταγγέλλει ότι κοιμόταν στο αυτοκίνητο 3 μήνες. Το σπίτι ήταν γεμάτο μούχλα και ποντίκια

Εργαζόμενη στη Μύκονο καταγγέλλει ότι κοιμόταν στο αυτοκίνητο 3 μήνες. Το σπίτι ήταν γεμάτο μούχλα και ποντίκια

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα για τις συνθήκες διαμονής των εργαζομένων σε πολλά ελληνικά νησιά, κατά την τουριστική σεζόν. Με πολλές καταγγελίες να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και οι οποίες περιγράφουν ιδιαίτερα κακές συνθήκες για όσους επιλέξουν να εργαστούν στο πεδίο του τουρισμού.

Μια τέτοια καταγγελία φέρνει τώρα στο φως το Mykonos Live Tv. Συγκεκριμένα, εργαζόμενη στην Μύκονο -η οποία εμφανίζεται με το πρόσωπο της μπροστά στην κάμερα- λέει ότι αναγκάστηκε να διαμένει μέσα σε αυτοκίνητο για 3 μήνες, ενώ εργαζόταν στο νησί.

Όπως εξηγεί η ίδια, όταν έπιασε δουλειά και της είπαν που είναι το σπίτι που θα έμενε, διαπίστωσε πως ήταν πολύ μακριά από τον χώρο που εργαζόταν. Όπως εξομολογείται μάλιστα, το κατάλυμα που της παραχώρησε η επιχείρηση που εργαζόταν ήταν χωμένο… σε σπηλιά, γεμάτο υγρασία, με έπιπλα φαγωμένα από τα ποντίκια.

Και ενώ αποφάσισε να τα παραβλέψει αυτά, αντιλήφθηκε πως θα έμενε με άλλους 3-4 άνδρες που θα δούλευαν μαζί.

Έτσι, αναγκάστηκε να μένει στο αυτοκίνητό της για τρεις μήνες, προκειμένου να είναι σε πιο καθαρό περιβάλλον. Μπάνιο έκανε στις ντουζιέρες της παραλίας. Έπλενε τα ρούχα της στις τουαλέτες της καφετέριας που ήταν στην παραλία, ενώ αρκετές νύχτες χρειάστηκε να κοιμηθεί στις ξαπλώστρες.

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, το αφεντικό της ενημερώθηκε για όλο αυτό το σκηνικό την πρώτη εβδομάδα, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να… ειρωνευτεί την νεαρή εργαζόμενη, σημειώνοντας: «Τι θέλεις να κάνω, να αλλάξω διακόσμηση;». Επίσης όπως εξηγεί, η εργασία της δεν περιελάμβανε κανένα ρεπό.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο από την συνέντευξη στο Mykonos Live Tv εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + fourteen =